Jump to content

Moto Zajednica

Aj' i ja da se pohvalim...

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 497 postova
  • Motocikl: bez motora od 1.10.2008 zbog udesa

Juce stigao Canon 40D sa kit objektivom 17 - 85 mm i zonerica. Tisucu sedamdeset evra. Axel.

Stativ imam ali cu uskoro nabaviti bolji mislim Manfrotto, nesto do 250 e.

Jos uvek imam Canon 400D a kit objektivom 18 -  55 mm. Takodje ima i battery grip.  Pa ako nekog zanima...veoma je ocuvan.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Hvala, hvala.

Canon 400D koji je u besprekornom stanju (ja sam malo bolesnik sto se tice cuvanja&negovanja&odrzavanja tehnike),  prodajem u kompletu sa kit objektivom 18 - 55 mm, battery grip-om, UV filterom, karticom Kingston 2 Gb i torbicom, za 500 evra.

Aparat "nije mnogo pres'o", za godinu ipo koliko ga imam jer nisam profesionalac i sto neko rece "iz hira" ga  kupih za svoje zadovoljstvo, da "puknem" po koju slicicu tu i tamo...

Imam nekoliko vrlo zainteresovanih poznanika tako da cekam trenutak odluke. Ja kupih ovaj novi i sa njim ce se zanimam pa "kad je bal nek je maskenbal". Ne verujem da cu se mnogo zadrzati i na njemu vec razmisljam o 50D  :) al' to za jedno godinu dana..

Da, znam kakva je cena novog. Istina je. Medjutim uz njega ide i Baterry grip, ide torbica idu dve baterije ide, memorijska kartica od 2 Gb..itd.

Koliko si ti spreman da platis za sve to?

Napominjem da je u perfektnom stanju.

• Skuteras, 3746 postova
  • Motocikl: T-Max 500

Ma ok je, necu da ti uticem na prodaju. Ja bih mozda bio spreman plafon 450 da dam za to, ali ja ne volim da se cenkam. Prvo treba da prodam moj, pa posle da razmisljam o tome. Ako ima nekih kupaca samo neka ide. Srecno sa prodajom i izvini na opaskama

• Zainteresovan, 573 postova
  • Motocikl: SKUTERAŠ :)

Ne verujem da cu se mnogo zadrzati i na njemu vec razmisljam o 50D  :) al' to za jedno godinu dana..

Prvo, da cestitam na novom aparatu, pa da sto vise skljocas :)

Drugo, mnogo bolja investicija bi bila neki dobar objektiv nego 50D telo. 17-85 nije bas najsrecnije resenje, ako zelis da ulozis, u tom opsegu bolje razmisli o EF 17-40 4L ili EF-S 17-55 2.8 IS objektivima (ovaj drugi, samo ako planiras da ostanes na crop telu, tj. ako ne planiras neki jednocifreni canon).

Odgovor Muljazu:

Danas sam u Axelu saznao da je ta cena (500) evra za aparate koji su isli na fabricke popravke. To je naprosto ta serija jer novih nema vise. Oni imaju neku oznaku (neka skracenica, zaboravio sam tacno kako je tacno), tako da je to - to. Za te pare "nov" = 500 evra. Ali to su neki sa greskom koji su popravljani. Ovo je pouzdana informacija.

• Svrati ponekad, 111 postova

Oni imaju neku oznaku (neka skracenica, zaboravio sam tacno kako je tacno), tako da je to - to.

"Refurbished product" 

Mnogi ljudi sam sreo da su kupili nesto od tehnike sa ovom oznakom "za male pare", ne znajuci uopste o cemu se radi, jer im u prodavnici uopste nisu rekli. Radi se obicno o tehnickoj robi sa greskom u procesu proizvodnje koja je kasnije otklonjena ili o proizvodu koji se pokvario tokom trajanja garancije, pa posle popravljen. Kupac u svetu naravno moze da bira hoce li drugi isti takav proizvod, pare, i sl., a taj popravljeni firma ponovo stavlja u prodaju sa ovom oznakom. Takvi proizvodi su u svetu dzaaabeee... Ovde ih cesto prodaju kao nove, samo sto na kutiji obicno imaju nalepnicu ili odstampano "Refurbished product".

Kupci ovde cesto ne znaju o cemu se radi, a i cesto im se i ne kaze...

Tako je Misa22. Medjutim, poslednji iz "ispravne" serije Canon 400D aparata su mogli da se nadju do 550 eura. Kao sto rekoh vise ih kao takvih na trzistu nema. Polovni Battery grip, po recima ljudi iz Axela, drze dosta visoku cenu - do 100 evra.

Na kraju, cena koju sam formirao sa svim ostalim (u kompletu ponudjenim) elementima cini se realnom.

• U prolazu, 0 postova

Sto se tice 400 D RB, mogu se naci po ceni od 460eur za kit (godinu dana garancije http://www.bmfoto.co.yu/shp_product.php?id=1088 ), pa ako za to vreme primetish nesto, lako ces reklamirati.

Inace polovnih bustera ima koliko hocesh po ceni od 80eur na www.foto-berza.com (evo jedan primer http://www.foto-berza.com/ad3365.htm )

Prateci trendove na trzistu i brzini izlaska novih modela, tako i cena svakodnevno pada za stare tj. polovne modele (a njih skoro uvek ima), samo treba malo potraziti dublje. Cena preko 100 evrica za ovaj buster je ogromna u odnosu na cenu novog.

eh, da zaboravih da pomenem da se dobija i garancija od 3mes. minimum

Da, samo napred.

Sto se mene tice, ja ne moram uopste da ga prodam. Pre tog Canon-a imao sam nov Olympus koji sam poklonio bratu.

Ne bih ga davao ispod cene od 500.

[/img]

shvatio sam u cemu je fora ;) nije bilo vise mesta za postavljanje novih tagova na photobucket

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja