punisa 16 3825 Napisano April 11, 2022 Astro Puki krsi sva pravila!, 938 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo se u modernim svetu zove RFQ ima u jos nekoj temi o prodaji skutera. Ja sam tamo video i sad hocu da prodam ovaj slem za onoliko koliko mi se ponudi a meni cena da odgovara,pa onda mi nastavimo pregovore da ja izvucem jos neki dinar al nema cenkanja da ne bi bilo ciganisanja El em ako neko hoce ovaj slem njegov je za 20e, da napunim rezervoar,a moze i da napuni rezervoar u mom RS-u. Šlem nema ostecenja,makar ih ja ne vidim. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4874 Napisano April 11, 2022 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Videh neki daju i skuplje stvari u zamenu za sms poruke za dečicu, možda i to da razmotriš ako ne prodje RFQ (Ajde pre jesi Puniša ili nisi hehehe) 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14843 Napisano April 11, 2022 moto merkat °°, 4929 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Kada sam video stilski namestaj, vunene tepihe, parket u visokom sjaju i hrastove stepenice ocekivao sam vecu cenu za nosu. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4874 Napisano April 11, 2022 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 21 minutes ago, bdada said: Kada sam video stilski namestaj, vunene tepihe, parket u visokom sjaju i hrastove stepenice ocekivao sam vecu cenu za nosu. I draperije sitnog veza 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3825 Napisano April 12, 2022 Astro Puki krsi sva pravila!, 938 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan E to lecenje preko sms-a me strasno nervira ,kao neko ko je zdravstveni radnik to ne mogu da prihvatim kao nacin. Znam da se ljudi pate i da ne mogu da lece decu o trosku fonda,znam koliko se ulaze u zdravstvo i kulturu i to sto se ulozi se naopako ulozi. Ma koji RFQ ako neko hoce za 20e njegov je ,ako niko nece , darujem ga ako nekom treba. Meni je šlem sprdnja koja je ok samo da zadovolji formu da se izbegne kazna. 2 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3825 Napisano April 14, 2022 Astro Puki krsi sva pravila!, 938 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan Sipao sam gorivo, snašao sam se. Šlem moze na dar ako neko hoće 1 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scholesy198 2308 Napisano April 14, 2022 Svrati ponekad, 255 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Honda CB 500XA Prijavi odgovor kao problematičan Ova kaciga nije dozvoljena, koliko se meni čini. A i da jeste, niko ko misli da sačuva svoju glavu, ne bi trebao da je nosi. 2 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3825 Napisano April 15, 2022 Astro Puki krsi sva pravila!, 938 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan Poslato. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...