Bole37 5502 Napisano April 10, 2022 (promenjeno) Drug član, 821 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Hain Gericke 44 moto patike. Sem sto sam malo odrao djon na levoj(jbg krivine) ovako su super, i mogu da stite noge jos duuugo dugooo.Pa kome trebaju i ko se prvi ovde zapljune-izvolte. Promenio April 10, 2022 član Bole37 8 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2637 Napisano April 10, 2022 Drug član, 1004 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj spuštati nogu u krivini pa nećeš cepati patike. Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka 2 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5502 Napisano April 10, 2022 Drug član, 821 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan pre 16 minuta, Krmco je napisao: Nemoj spuštati nogu u krivini pa nećeš cepati patike. Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Vazda zaboravim da je prebacim gore... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5502 Napisano April 10, 2022 Drug član, 821 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Na tom delu gde je odrano patika je postojana, nema nikakve pukotine, rupe ili slicno. To je samo ivica gume odrana, patika je cela potpuno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10300 Napisano April 10, 2022 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan 'oću ja,nikad moto patike nisam nosio...ako nisu o'šle?Moj broj je. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5502 Napisano April 10, 2022 Drug član, 821 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan pre 19 minuta, shoyyka je napisao: 'oću ja,nikad moto patike nisam nosio...ako nisu o'šle?Moj broj je. Tvoje su Milanche. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10300 Napisano April 10, 2022 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Fala vi...doći ću po njih u toku nedelje,treba neki auto da pogledam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5502 Napisano April 10, 2022 Drug član, 821 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan pre 36 minuta, shoyyka je napisao: Fala vi...doći ću po njih u toku nedelje,treba neki auto da pogledam vazii Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4829 Napisano April 10, 2022 Drug član, 1550 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, shoyyka said: Fala vi...doći ću po njih u toku nedelje,treba neki auto da pogledam Neku Mazdu? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10300 Napisano April 10, 2022 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, Markone88 je napisao: Neku Mazdu? Može biti,a ne mora da znači! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...