tomamega 429 Napisano April 9, 2022 Svrati ponekad, 432 postova Motocikl: Kymco Downtown 300i Prijavi odgovor kao problematičan Ovim putem želim javno da se zahvalim našem drugu, članu i bratu Daretu Satelisu na nesebičnoj pomoći koju je uvek speman da da. Retki su ljudi koji iskreno žele da pomognu. Konkretno, danas u povratku sa tehničkog pregleda, kada je konstatovano da mi ne radi jedno kratko svetlo (mislio sam da Kymco.Downtown ima samo jedno), sva svetla na skuteru su mi crkla, zajedno sa tablom. Radili samo migavci i štop svetlo, jedva sam se dovukao do stana. Darko se odmah javio i telefonskom navodjenjem i dijagnostikom pomogao mi da rešim problem. Crknuta sijalica je verovatno pravila kratak spoj i izbijao je jedan osigurač. Zamenom sijalice (što je tezi posao) i zamenom nekoliko osigirača (dok se nije ustanovio kvar) sada sve funlcioniše kako treba i u ponedeljak Boze zdravlja idem na tehnički. 20 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3486 Napisano April 9, 2022 Drug član, 1107 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan Odavno sam napisao da Dareta treba klonirati 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6421 Napisano April 9, 2022 Drug član, 1831 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Kad bi Dare hteo i automobile da radi ja bi bio srecan covek 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomamega 429 Napisano April 9, 2022 Svrati ponekad, 432 postova Motocikl: Kymco Downtown 300i Prijavi odgovor kao problematičan Ma kakvi, bolje da ne radi automobile! Jos kad bi on radio i automobile, lista čekanja bi bila nestvarno dugačka. I ovako je predugačka Sent from my iPad using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15913 Napisano April 9, 2022 Integrisan, 9309 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Registracija je sada postala nocna mora za mnoge, pakao tek nastaje kad te vrate zbog neke neispravnosti. Saslušao te, malo se s'mislima presaltovao na bajk i dao smernice sta da uradis, nista specijalno nisam uradio. Ako uspe super, ako ne resice se.... sreća uspelo je Sto se tice automobila, imao sam pozive ali nije vise taj svet za mene, posebno ne gde su vece firme da ne kazem kolektiv. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6421 Napisano April 9, 2022 Drug član, 1831 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan pre 27 minuta, Satelis je napisao: resice se.... Ovo je kljucna rec koja govori o majstoru bilo koje branse. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7378 Napisano April 10, 2022 Drug član, 3068 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 7 hours ago, Sharky - Alex said: Ovo je kljucna rec koja govori o majstoru bilo koje branse. Ljudi sleteli na Mesec, sad da jedan Kymco bude nerešiv... Ih... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...