Dr.Jericho 82 Napisano Novembar 20, 2008 Blocos Bastardos, 330 postova Lokacija: блокови Motocikl: XF650 Prijavi odgovor kao problematičan Prodaje se kaciga AGV K Series Mad Dog, velicina L, sa dva vizira : zatamnjenim i providnim. Kaciga je u dobrom stanju i ceka novog vlasnika. Cena fixna : 6000 dinara - ako se ne proda ostace mi za sledecu sezonu. Kontakt : 064/860-62-72 Gordan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar KI 15 Napisano Novembar 20, 2008 U prolazu, 88 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan ocu ja ovu kacigu imas pp!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Novembar 20, 2008 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan To nije uopste puno.Ja imam istu,placena pre 2 god 170e, ove godine na sajmu 200e,samo druga sara. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Jericho 82 Napisano Novembar 21, 2008 Blocos Bastardos, 330 postova Lokacija: блокови Motocikl: XF650 Prijavi odgovor kao problematičan Kaciga rezervisana . . . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 467 Napisano Novembar 21, 2008 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan PEEEEEDERU MITO........ OCU JA! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar KI 15 Napisano Novembar 21, 2008 U prolazu, 88 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan jbg...ko prvi njegovo... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Jericho 82 Napisano Novembar 28, 2008 Blocos Bastardos, 330 postova Lokacija: блокови Motocikl: XF650 Prijavi odgovor kao problematičan za MITOBOY-a : Izvini, resetovao sam telefon i izgubio sve tvoje podatke, ajde me pozovi....izvinjavam se za cekanje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6000 Napisano Novembar 28, 2008 Svakom po zasluzi, 12427 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Dobra kaciga, ali za matore čike malo previše šarena, inače bih je o'ma kupio. Srećno sa prodajom druže! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Jericho 82 Napisano Novembar 28, 2008 Blocos Bastardos, 330 postova Lokacija: блокови Motocikl: XF650 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Rajko, hvala. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6000 Napisano Novembar 28, 2008 Svakom po zasluzi, 12427 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Molim Gordane, molim Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Novembar 28, 2008 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Josh je nisi prodao?Brate daj da dodjem po tu kacigu lepo... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar KI 15 Napisano Novembar 28, 2008 U prolazu, 88 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Trebalo bi da je kaciga PRODATA meni, jer sam se ja prvi javio kao sto se moze videt, ali izagleda da Mali Motordzija jos nije poslao! jbg jel mozes da mi kazes sta se desava u vezi toga?? ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar KI 15 Napisano Novembar 29, 2008 U prolazu, 88 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan kaciga stigla i moze se reci da je ko nova!!! pozdrav Malom motordziji Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...