Merkuu 217 Napisano April 4, 2022 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: Bg - Lo Motocikl: Kymco Agility 125 Prijavi odgovor kao problematičan iPhone 8 256 GB - SIM free - iCloud free - BH 100% - Touch ID radi - Stanje kućišta 9.5/10 Potpuno ispravan, uz telefon idu originalni kabl i dve maskice, bez adaptera. Funkcioniše odlično sa iOS 15.4.1 Telefon je kupljen pre tri godine u Americi, koristila ga je moja sestra, pre dva meseca je stavljena nova baterija. Bez ogrebotine, ima sitne tragove na lajsni od zamene baterije, gotovo neprimetno, nisam uspeo da slikam. Prednja strana u gornjem levom delu ima recimo četvrtinu milimetra lufta, verovatno lepak nije lepo uhvatio kad je otvaran, teško da neko može uopšte to i da primeti. Tako stoji, ne širi se. Lično ne preporučujem potapanje u vodu. Sreća pa sam primetio inače bih ga ja potopio Sestra je na njemu napravila više iCloud naloga, da li može još jedan da se kreira ne znam, za ozbiljnog kupca mogu da pokušam. Mislim da ima mogućnost kreiranja 3 naloga godišnje. U sličaju da je limit iskorišćen, možete da se ulogujete već postojećim nalogom ili da kreirate novi na bilo kom drugom Apple uređaju. Bio sam potpuno iskren u opisu telefona, ne pokušavam da ga uvalim niti ga preprodajem, neću da mi stoji u fioci bezveze. Može da se koristi još godinu dana najmanje. Stoga, za forumaše posebna cena Kontakt BJB poruke ili 064 93 12 991 Viber, WhatsApp, Telegram, SMS, poziv. Često sam za volanom tako da ako se ne javim odmah, pozvaću vas. Na poruke odgovaram u najkraćem roku. Srećna kupovina. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1779 Napisano April 4, 2022 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Koja je cena?Sent from my SM-A705FN using Tapatalk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1419 Napisano April 4, 2022 I N S T R U K T O R, 1208 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Isto takođe... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Merkuu 217 Napisano April 4, 2022 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: Bg - Lo Motocikl: Kymco Agility 125 Prijavi odgovor kao problematičan 18000 din fiksno za članove foruma. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Merkuu 217 Napisano April 5, 2022 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: Bg - Lo Motocikl: Kymco Agility 125 Prijavi odgovor kao problematičan Prodat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Merkuu 217 Napisano April 8, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: Bg - Lo Motocikl: Kymco Agility 125 Prijavi odgovor kao problematičan Telefon je ponovo aktuelan. Bio ga je uzeo jedan moj komšija uz obećanje da će isplatiti novac sutradan, međutim to nije učinio tako da sam ga uzeo nazad. Stanje nepromenjeno. Nova cena: 17000 rsd. Promenio April 8, 2022 član Merkuu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Merkuu 217 Napisano April 10, 2022 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: Bg - Lo Motocikl: Kymco Agility 125 Prijavi odgovor kao problematičan Prodat. Ovaj put uspešno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...