maksara 0 Napisano April 2, 2022 (promenjeno) U prolazu, 7 postova Lokacija: Beograd Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari. Planiram devojci da kupim neki jeftin skuter od 50 kubika, da proba da ga vozi po gradu - nikada nije vozila (a zainteresovana je). Sta preporucujete do nekih 500 EUR budzeta? Ja vidim nekoliko solucija: - noviji Kinez - oko 2015 godista (ja sam ranije imao novu Peda Cobru i bio sam solidno zadovoljan sa njim - moguce da sam samo imao srece, posto znam da ih bas bije los glas) - malo stariji Kymco i sl. - doooosta stariji Aprilia SR50, Gilera Runner, Speedfight, itd. Voleo bih da optimizujem po tome da je sto manja verovatnoca da moramo stalno ici u servis - samo da se kotrlja... Hvala unapred Promenio April 2, 2022 član maksara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoMoto 811 Napisano April 3, 2022 Zainteresovan, 499 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, maksara je napisao: - doooosta stariji Aprilia SR50, Gilera Runner Samom sebi si odgovorio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11446 Napisano April 3, 2022 Ne silazi, 2358 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Sa tom matorom Aprilijom ce da se usreci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2939 Napisano April 3, 2022 Ne silazi, 5026 postova Prijavi odgovor kao problematičan Шта и да узмеш старо, треба да га скоцкаш да буде како ново(мислим на агрегат). После почињеш бројат километре из почетка јер ако је закрпа у питању чести сервис је неизбежна ствар.Sent from my SM-N960F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...