dane@ 98 Napisano Avgust 10, 2006 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan xe xe kad grane sunce u subotu a mi svi kuci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Avgust 10, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan P aaa, moze biti ako je verovati RHMZ, ali stoji i to da je u nedelju takodje najavljen neki kijamet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gasho 5 Napisano Avgust 10, 2006 Zainteresovan, 666 postova Lokacija: CG Prijavi odgovor kao problematičan Samo mi reci...koji je skuter u pitanju? Piagio X8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vecicrnogorac 48 Napisano Avgust 11, 2006 Zainteresovan, 681 postova Lokacija: Podgorica - MNE Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan juce je bio zamalo cunami u Podgoricu, a danas eo "sunce do koljena"... ljuudiiiii kreciiiteeeeeeeee Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Avgust 14, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Evo lepog vremena, kreæemo ujutro zorom ranom... (utorak). :biker: :biker: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano Avgust 14, 2006 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Cope javi se meni ili Danetu ako ides dole da ti objasnimo kako da ides preko pestera....put je cudooooo...prosle godine smo bili nas dvojica,ja iso sa dominatorom....ides na Ivanjicu,Sjenicu i onda od Sjenice imas put koji je sirok i nasut za asfaltiranje u duzini oko 50km....pripremljen je pre 4-5godina i nikada nije zavrsen...e tu ces se nauzivati,NEMA boljeg puta za enduro,stalno ces da juris zadji tocak ...siroko i blage uzbrdice,utaban tucanik a ti lak na gasu,bas ta brzina 80-100km/h...mislim da put nije ucrtan na karti...silazis tacno 200m ispred crnogorske granice....naravno i priproda je tu prelepa...zvrcni pa da ti objasnimo kuda...srecan ti put. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssaallee 8 Napisano Avgust 14, 2006 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Bulldog 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Auuu,kakve fotke! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...