stevo 58 Napisano Novembar 18, 2008 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan ima li negdje kupiti nov magnet za kle 500 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Novembar 19, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan kako niko ne odgovara ,ajd ja drugarski da probam,zovi mimoto ili cule novi sad oni su serviseri i prodavci kawasaki motora,imas adrese na forumu, ako si mislio na polovni magnet,tu ti na zalost ne mogu pomoci. pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
coolair 14 Napisano Novembar 20, 2008 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Ripanj Motocikl: Honda Helix CN250 Prijavi odgovor kao problematičan ima li negdje kupiti nov magnet za kle 500 Dakle, ne zavidim ti!!! Pisao sam o situaciji, koja mi se dogodila prvog maja : Iako sam se već javljao u ovoj themi, ovoga puta kao da imam novi motor. Naime, majstor mi je na veliko zadovoljstvo popravio ljubimca :) Ako ti nije tesko, napisi koju rec o popravci, sta kako i koliko. Naravno. Mislio sam da ne smaram, ali evo: Drugog maja, "kresnuo" sam motor normalno, da bi se posle desetak sekundi ugasio i kraj. Nisam mogao da ga upalim ni na gurku. Jedan od mojih drugara, "veliki poznavalac motora", je na kablove toliko pokušavao, da mi je spalio anlaser . Mislio sam da je "zakucao" (lanac bregaste da se pokidao). Gomila "majstora" nije želela ni da pogleda šta je u pitanju (Rade □ me je od..bao kao smrdljiv sir, Stankara kaže da dovezem, pa kad bude.....), da bih na preporuku Velikog Galeta oterao (uz telefonski dogovor) kod Štronsera (Deki, ako čitaš, VELIKO HVALA). Da ne dužim, deo magneta se otkinuo i polomio namotaj, bendiks (frajlauf), lančanik bendiksa i zaglavio radilicu u delu za paljenje. Posle okrenutih 1234567890 telefona, nalazim samo deo delova, po vrlo nepovoljnim cenama, ali, zahvaljujući gorepomenutom majstoru (od sada mogu da kažem i prijatelju), sve je došlo na svoje mesto i veliko zadovoljstvo moje "malenkosti". Deki je po nabavci delova, sklopio motor za jedan dan. Pored toga mi je oprao motor, kao da je došao iz salona, a usput mi naštelovao i karburatore. Evo cena onoga što sam platio: Anlaser (sa putem do šabca) - 100€ Magnet - 130€ Namotaj - 70€ Bendiks - 60€ Lančanik bendiksa - 30€ Ulje - 40€ Filter - 15€ Ruke - 55 Suma sumaru 500€ Nije moja greška, već fabrička, ali, o magnetu na KLE je već po forumu bilo reči, pa da ne davim oko toga. Pozdrav svima, i prijatna i sigurna vožnja svima Novi magnet (i samo magnet) u Mimoto je 450€ Juri polovno :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zakarus 18 Napisano Novembar 20, 2008 Svrati ponekad, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 '99 Prijavi odgovor kao problematičan Evo stare teme, tu imas link! http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=15106.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Novembar 20, 2008 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan treba da stignu dve masine od kle500, gpz500 ili en500 (iste su) pa ti javljam kad ih razbucamo u kobasice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bera 36 Napisano Novembar 20, 2008 U prolazu, 74 postova Prijavi odgovor kao problematičan ima li negdje kupiti nov magnet za kle 500 Nov replica ( ne orginalan ) košta 300 EUR. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Free 41 Napisano Novembar 20, 2008 Svrati ponekad, 327 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Vidi ako nadjes magnet od er5, ima ih cesce polovnih, stim sto ces morati da uzmes i dekl i da prepravis signale, al nista komplikovano ako znas sta radis. Stavis od er5 i resis problem sa magnetom za sva vremena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Novembar 20, 2008 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan gojko ako sta bude javljaj? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...