markone 456 Napisano Novembar 18, 2008 www.markone-pegaz.rs, 2428 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi! Evo spasa za sve nas koji smo zimogrožljivi! Grejač za leđa: Zvuči šašavo! Ali mene više leđa ne bole! ;D ;D ;D Probao sam ga danas i mogu vam reći da je neverovatno prijatno voziti sa ovim čak i po temperaturama oko 0! Probao i kupio za 40€! Vredi svaku paru! Kači se na 12V ima univerzalni priključak (i veći i manji 12V). Postavlja se u jaknu iza leđnog štitnika. Kao što vidite ima i oblik leđnog štitnika, a ima ga u tri veličine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Novembar 18, 2008 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan A uz to i suvozačica će se pribiti bliže po hladnom vremenu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 456 Napisano Novembar 18, 2008 www.markone-pegaz.rs, 2428 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan A uz to i suvozačica će se pribiti bliže po hladnom vremenu Vidiš! Ni to nije loša ideja Za one koji hoće da uštede: 1 grejač za suvozačicu uz obavezu da vas čvrsto drži Za one koji ne žale novce: 2 greajača, jedan za vozača da greje suvozačicu sa prednje strane , a drugi suvozačici na leđa. E ako ovo nekima ne pomogne... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
desetar 0 Napisano Novembar 18, 2008 U prolazu, 44 postova Prijavi odgovor kao problematičan A koliko trosi struje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Novembar 18, 2008 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan 12kW ;D ;D ;D EDIT: Šalim se, 35W piše na grejaču (slika gore). Ovo je slično grejaču zadnjeg stakla na automobilima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daki 302 Napisano Novembar 18, 2008 Zainteresovan, 923 postova Lokacija: Beograd Motocikl: st 1300 i r1200gsa i 250 madison3 Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda i zvuci dobro Kazi gde si ga kupio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Novembar 18, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan e ovo treba meni,ovako mladom, ;D ;D ;D,,ionako me kicma ubi,,,to je za mene.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Novembar 18, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan ja bi to nosio i po kuci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 456 Napisano Novembar 18, 2008 www.markone-pegaz.rs, 2428 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda i zvuci dobro Kazi gde si ga kupio? Moj drugar Dejvid mi doneo iz Lajpciga. Ja kupio ženi i sebi. Doneo je par komada više (osim meni, mojoj ženi, svojoj devojci, nekolicini drugara... ;D ) pa ako nekom treba neka mi se javi na PP. Daću mu njegov broj (ne zna srpski) ili cimnite mene pa ćemo sve dogovoriti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 456 Napisano Novembar 18, 2008 www.markone-pegaz.rs, 2428 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan A koliko trosi struje? To troši struju? Nije mi niko reko! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rastko Nis 2 Napisano Novembar 18, 2008 U prolazu, 72 postova Lokacija: Nis - DURLAN SITY Prijavi odgovor kao problematičan fina stvarcica ,moram da je iskonzumiram.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Novembar 19, 2008 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Super stvar...jedino što može malo da zeza je kotur sa produžnim kablom na leđima ako nemaš utičnicu na motoru :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Free 41 Napisano Novembar 19, 2008 Svrati ponekad, 327 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Ima u Luisu, sad je na snizenju 20 eura!! Broj artikla 20549021 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 456 Napisano Decembar 17, 2010 www.markone-pegaz.rs, 2428 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Da osvežimo malo temu... jer vidim da ima zainteresovanih. A slike su izbledele Meni i dalje ovo radi posao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...