TA96 300 Napisano Novembar 18, 2008 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Novembar 18, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na podrsci, traktorista ce biti obesen za jaja, to je vec dogovoreno, cim se otrezni posto je imao 2,18 promila. Nosio sam rukavice BF koje sam kupio od mog prijatelja Raje Kod kuce sam, oporavljam se, ozbiljnijih povreda osim naprsle casice nemam, oprema mi je spasila glavu i sve ostalo. Najverovatnije, sto mi najteze pada je da cu morati da promenim avatar. Brate, ovo ti je danas drugi rodjendan. Smrzao sam se kad sam video sliku pregazenog motora.... Svaka ti cast na prisebnosti i reakciji. Zelim ti sto brzi oporavak, Pozdrav, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Novembar 18, 2008 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Kad sam poceo da citam temu, proradila mi je kiselina u stomaku od nerviranja, i onda na drugoj strani vidim Spop je na mrezi i kucka, i ocaja odmah nestade Spope, srecan rodjendan ;D A onoga cedi dok ne iscedis dejtonu, i nemenjaj avatar. HVALA BOGU ZIV SI Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maryjane 0 Napisano Novembar 18, 2008 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na podrsci, traktorista ce biti obesen za jaja, to je vec dogovoreno, cim se otrezni posto je imao 2,18 promila. Nosio sam rukavice BF koje sam kupio od mog prijatelja Raje Kod kuce sam, oporavljam se, ozbiljnijih povreda osim naprsle casice nemam, oprema mi je spasila glavu i sve ostalo. Najverovatnije, sto mi najteze pada je da cu morati da promenim avatar. ma ebeš traktoristu..Bitno je da si ti u komadu... A za brz oporavak šaljem ti med. sestru Pa njoj reci 'de te boli ))))))) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dams1976 37 Napisano Novembar 18, 2008 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: yamaha fzx 750 Prijavi odgovor kao problematičan dobro je da si ziv! brzo ozdravljenje ti zelim! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cagivamito 4 Napisano Novembar 18, 2008 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: Nis 18000 Prijavi odgovor kao problematičan E, kolega forumasu, brz oporavak ti zelim i da na prolece opet budes na dva tocka Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1946 Napisano Novembar 18, 2008 Drug član, 1088 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan ma ebeš traktoristu..Bitno je da si ti u komadu... A za brz oporavak šaljem ti med. sestru Pa njoj reci 'de te boli ))))))) Pa jel ti hoces da ovde bude jos ovakvih tema? Jel je zaledilo napolju malo? Taman mi je i guma celava, odoh da se provozam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmajcek 1 Napisano Novembar 18, 2008 Svrati ponekad, 231 postova Lokacija: Sremski Karlovci Prijavi odgovor kao problematičan Posle onih slika ne znam sta da kazem!? Zelim ti brz oporavak! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Njegova klinceza 183 Napisano Novembar 18, 2008 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja ZX250R Prijavi odgovor kao problematičan ona slika pregazenog motora ispod traktorskog tocka je jeziva brz oporavak zelim! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 737 Napisano Novembar 18, 2008 Drug član, 1737 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Sreca u nesreci, zdrobio je motor, srecom pa si se poput Bonda katapultirao i ostao u komadu Rane junacke sto pre da oporavis, a ubicu da ganjas dok mu sve novce ne istreses :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dcNiko 157 Napisano Novembar 18, 2008 Svrati ponekad, 479 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT600E Prijavi odgovor kao problematičan Jedino da ga udariš po džepu što jače, nažalost jedino to će opametiti kretena na traktoru. Neka je tebi dobro a za motor, dok je glave biće i kape . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Novembar 19, 2008 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Sale, brz oporavak bez posledica ti zelim. Sto se tice traktora, taj model na slici ima notorno najlosije kocnice, drugim recima ne staje kad koci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banbus 6 Napisano Novembar 19, 2008 U prolazu, 96 postova Lokacija: Umka Motocikl: Yamaha R1 - 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Vidjao sam svasta, ali OVO :o :o :o spop brz oporavak > Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Novembar 19, 2008 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Uhh Sale....odseko sam se..! :-[ Brz oporavak zzelim, drugar! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Novembar 19, 2008 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan Katastrofa,nemam reči.Brz oporavak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iggy01 3 Napisano Novembar 19, 2008 U prolazu, 18 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Bandit'S Prijavi odgovor kao problematičan Motor je samo gomila gvožđa, za to se ne sekiraj, bitno je da si se ti izvukao Želim ti brz oporavak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 247 Napisano Novembar 19, 2008 Drug član, 1032 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Sale Sale,znao sam da si hitar ali da tako skaces,salim se,svaka cast kako si odreagovao. Zelim ti brz oporavak. Pera Sopot Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Novembar 19, 2008 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast na reakciji majstore . Zelim ti brz oporavak a motora ce biti , ne brini . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 852 Napisano Novembar 19, 2008 Cuore Sportivo, 1339 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan E moj brale, ovo je za rubriku verovali ili ne. Oderi mu kozu s ledja, nek kucu i imanje proda nemoj biti sazaljiv na njega (mamicu mu pijanu) pa nek se pameti nauci. Zelim ti brz oporavak i nov motor ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli 412 Napisano Novembar 19, 2008 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan dobro je,dobro je... pozdrav i da se brzo zalece rane! p.s.pa nemojte tako o traktoristi, ako zaglavi malo aps, ko ce zenu da mu hebe? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1369 Napisano Novembar 19, 2008 Drug član, 1139 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan sreca u nesreci,ipak si dobro prosao,nemoj da ga pustas nimalo sve da ti plati a ima da plati samo tako, za zenu se ja javljam nije problem ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Novembar 19, 2008 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Znaci ne znam sta bi mu radio kad bi se ovo meni desilo... Ma svaka rec je suvisna... :-X Sta da je to bio neki neiskusniji bajker koji se ne bi snasao da skoci sa motora vec podleti sa motorom pod traktor? :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxa 38 Napisano Novembar 20, 2008 U prolazu, 92 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia SL1000 Falco, Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Fotka je potresna... Sale, na koju stranu si skočio? Kako si se zaustavio? Jesi li udario u traktor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano Novembar 20, 2008 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan Posle ovakve slike sigurno i ti tek sad kad si se malo ohladio postajes svestan koju si srecu imao . Zelim ti brz oporavak . Ako mozes postavi sliku opreme koju si tad nosio da mogu i drugi da vide zasto je ona tako vazna . Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Novembar 20, 2008 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Brz oporavak kolega, inace najezio sam se od slika ... i kako je moglo biti. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...