Petre 779 Napisano April 11, 2022 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Skopje Motocikl: SV650A Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam, druze. Bacio sam to odmah. A, mozda si u pravu. Cini mi se da je na onom limu bilo nekih belih tragova. Jedino sam siguran da je pisalo chain lube, nije bilo plave masti, a nit klizavo. Sa ovim PTFE-om si me vratio unatrag. Pre vise godina, ostao sam bez spreja za lanac i u Ulcinju uzeo Motul C i neki broj, nisu imali nisto drugo, pa... bio zadovoljan. Bezbojan. Lepo sijao lanac, na dodir ostavi ti trag masnoce i nije bilo potrebe za cesto pranje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2754 Napisano April 11, 2022 Ne silazi, 4856 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam, druze. Bacio sam to odmah. A, mozda si u pravu. Cini mi se da je na onom limu bilo nekih belih tragova. Jedino sam siguran da je pisalo chain lube, nije bilo plave masti, a nit klizavo. Sa ovim PTFE-om si me vratio unatrag. Pre vise godina, ostao sam bez spreja za lanac i u Ulcinju uzeo Motul C i neki broj, nisu imali nisto drugo, pa... bio zadovoljan. Bezbojan. Lepo sijao lanac, na dodir ostavi ti trag masnoce i nije bilo potrebe za cesto pranje. Аааа кад је Мотул у питању мора да је савршеноSent from my SM-N960F using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
moreplovak 59 Napisano April 28, 2022 Svrati ponekad, 97 postova Lokacija: Split Motocikl: R1200GSA LC Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam u 2010 GSA samo Motul7100 15w50 i eno ga na 117000km leti. Potrosnja ulja cca 1l na 10k km kad aam ga proda. Ja sam ga proda sa 67k. Na njemu sam proba i Motorex ali kad ga minjas ko voda bude. Ne lajkam osobno.U 2018 GSA samo Motul7100 10w40 jer sa 5w50 zaplavi bregove na bregastim a to mi nije bas..... sa 10w40 nema tih problema i prede. Ulje skoro ne trosi.Oba su vozena stalno zivo zivo. Ko da je ukraden sta bi rekli.To je moje iskustvo.Poslano sa mog SM-N950F koristeći Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...