lalajko 2027 Napisano Novembar 20, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Inache postoji naredba koja zabranjuje poteru za motorciklom , u teoriji ako ih zaobidjesh nesme da te jure , e sad uvek imash naprzenih shtrumpfova koji nemogu da prezale shto im nisi stao ... Ne verujem mnogo u ovo. Sam zamisli kakve besmislene situacije mogu da proisteknu iz ovakve naredbe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Novembar 20, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan to za jurnjavu je neko već pisao na forumu. valjda ne sme da te juri ali može da te prati što mu dođe na isto. već sam pisao na temu policije nekoliko puta. to što sad zaustavljaju svi redom je uzrokovano mnogim faktorima. nekada je beograd bio jedan od najbezbednijih gradova sveta, tako kažu. ja tad nisam bio u planu. sada su druga vremena. trenutan način rada je prilično neefikasan po mom mišljenju (ali da ne ulazimo u to sad, jer je prilično obimno). to što sad zaustavljaju svi redom je posledica razmišljanja nekih ljudi koji sede u foteljama, a ljudi na ulici rade svoj posao (ispravno, neispravno, moralno nemoralno da ne ulazimo u to). neće biti doveka ovako, uz malo para i reorganizaciju ne bi više bilo zajebancije. a to vreme će vrlo brzo doći. ćili je lepo napisao u jednoj drugoj temi (ja pogrešio a panduri me pustili) ovde svima odgovara da love u mutnom i nema nikakve volje u državnim strukturama da se to promeni inače bi se to vrlo lako rešilo. a da, nikad nije bilo da te isključivo može zaustaviti ovaj ili onaj, samo je tada preraspodela posla bila drugačija. zlajabgd izvinjavam se, nisam pročitao ovaj post sa delom zakona prenego što sam napisao svoj prethodni post. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 651 Napisano Novembar 20, 2008 drkadzija, 1229 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Pre dve nedelje me zaustavili na ulazu u Lovćenac iz pravca Subotice , pokazuje mi čovek radar i piše 73 reka pa ti se zezeš i tu priča dobija drugi tok naravno o motorima , zezenju, da je zajunio da naplati probao bi da se dogovorim (naravno) pa to nam je obojici u korist. Inače tvrdim da nema policije kao što je naša i u RS i volim što su takvi, dok nisi drzak i bezobrazan o svemu se možete dogovoriti pa i o 160 kroz grad u 2 ujutro , u EU bi me poslali kod psihijatra a u Srbiji... pa par pljeskavica i kafa je rešilo situaciju . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Novembar 20, 2008 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Novembar 20, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Inache postoji naredba koja zabranjuje poteru za motorciklom , u teoriji ako ih zaobidjesh nesme da te jure , e sad uvek imash naprzenih shtrumpfova koji nemogu da prezale shto im nisi stao ... Ne verujem mnogo u ovo. Sam zamisli kakve besmislene situacije mogu da proisteknu iz ovakve naredbe. NEVERUJ UOPSTE,pa onda bi pljackali banke na motorima ,mrtvi ladni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Novembar 20, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan clan 166 Знаке и наредбе које даје полицијски службеник, њихово значење и начин давања ближе прописује министар унутрашњих послова. e sad da se odmah ogradim nisam bio,nisam i necu biti policajac. u policiji kao u drzavnoj sluzbi strogo se sprovodi hijerarhija i postuju se naredjenja(jer u suprotnom nema napredovanja,bonusa itd) ali postoje interna pravila koja se primenjuju u policiji i koja su manje poznata javnosti,jer i nisu predmet javne rasprave.nesto slicno kao PS u vojsci, pa tako i policija ima svoja pravila .Po tim istim pravilima moze nacelnik police u nekoj opstini da donese naredbe koje imaju ograniceno trajanje i primenju se samo na teritoriji te policijske uprave. Tako isti nacelnik moze doneti naredbu da se mesec dana ne vrsi kontrola motorciklista ili da se isti ako se ne zaustave na znak policije ne jure, njegova odluka se moze pravdati raznim ralozima:bezbednost ostalih ucesnika u saobracaju,mogucnost materijalne stete. Takvu naredbu na nivou saobracajne policije u celoj republici imali smo u vezi radarskih kontrola na auto putu bgd-nis,gde duze vreme nije bilo kontrola radarom, ali je zato postojala naredba da se pojaca kontrola na regionalnim putevima i na pravcu subotica-ns-bgd. slucajno znam da je u martu i aprilu u beogradu bila naredba o pojacanoj kontroli vozila sa stranim tablicama kao i dokumenata vozaca koji se zateknu u tim vozilima(boravisne dozvole ,radne vize itd).Pa su nasi revnosni organi preterali u kontroli dokumenata kod brata i snaje(nasa je snajka) jednog ambasadora iz eu, pa kad se gdin ambasador pozalio,odmah su prestale kontrole "stranaca" letos smo imali akciju lov na motorase bez kaciga itd. samo stigne depesa tj naredba u stanicu i odmah pocinje primena naredbe,normalno nacelnici kasnije dostavljaju izvestaje sa rezultatima izvrsenja naredbe a onda nam neki general cita statistiku na tv-u kako je smanjena npr.maloletnicka delikvencija sa smrtnim ishodom, kako vise ljudi gine petkom itd itd. sto sad sve ovo pisem, zaneo sam se .....ah da ako je kolega i cuo za naredbu da se ne jure motoristi koji ne staju, onda ako je i tacna onda moze da bude vrlo ogranicena kako vremenski tako i na podrucje odredjene p.u. sto ce reci ,bolje stati nego bezati i izlagati se riziku....znate vec ja uvek stajem, motor je registrovan na mene,zivim na adresi na kojoj sam prijavljen, uvek se cenkam oko kazne ...... ali nekad (pre 20-25 godina)...........hmm......necu da dajem los primer.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marokanac 1882 Napisano Novembar 21, 2008 Drug član, 1073 postova Lokacija: Beograd.........Srbija....... Motocikl: BMW R1200GS Adventure 2014 - Touratech oprema full + F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan Tema kao tema..........vrlo kompleksna. Tumacenja su vrlo razlicita i svaki pojedinac uzima punu odgovornost za svoje postupke......da li ce stati, da li ce se cenjkati, da li ce biti pristojan ili ne itd..... Policajac je sluzbeno lice i predstavnik je zakona - tacka. Gradjanin je duzan da postupi po naredjenju sluzbenog lica (saobracajac, ili bilo koji drugi pandur). Na to se svodi objasnjenje zakona. Prilikom zaustavljanja vozila policajac treba da bude na VIDNOM mestu kako danju tako i nocu (osvetljenom) a ne u nekim sumarcima i "iskakanje iz mraka" nocu sa svetlecom palicom. Autoputem nema vise zaustavljanja vozila od strane policije, jer je vrlo nebezbedno (nacin) za same pandure. U slucaju da nije tako, zapamtite vreme i mesto, reg.tablicu policiskog vozila i to ce vam koristiti na sudu, jos ako imate i svedoka (suvozaca) tim bolje. Varijante na ovu temu su velike, znam (iz kontakata sa predstavnicima saobracajne policije) da je preporuka da se motocikl ne juri sluzbenim vozilom, sem u slucaju da se predpostavlja da na neki nacin ugrozava ostale ucesnike u saobracaju. Setite se policajca koji je pojurio (motociklom) neregistrovani motocikl koji nije hteo da stane..............rezultat policajac poginuo, motociklista slomio ruku prilikom pada (Lada se isparkiravala u rikverc i prouzrokovala pad oba motocikla). Normalno je da ce ga pojuriti (pratiti) ako je pljacka banke u pitanju. Moja preporuka je da je bolje stati, biti maksimalno pristojan i bez komentara, cak ne nuditi novac, sacekati zapisnik i ne potpisati ga ..........uljudno pozdraviti pandure i otici. Sudiji dati verziju koja vam najvise odgovara i ako treba zahtevati suocenje sa policajcem (obicno se nikada ne pojave). Vrlo cesto sudija daje presudu u korist motocikliste. E, sada ako nije motocikl registrovan, i slicno........................ne zelim da komentarisem. Kaciga uvek na glavi ...........ne na laktu i voznja po zelji (brzina)...............posle, u slucaju zaustavljanja - snalazenje. Ne zaboravite da je izjava sluzbenog lica (pod zakletvom) i da se njegova veruje (na sudu) u slucaju moja rec - njegova rec. Svima zelim sigurne kilometre ................ Pozdrav iz Afrike.......... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2879 Napisano Novembar 21, 2008 Drug član, 2777 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Pre dve nedelje me zaustavili na ulazu u Lovćenac iz pravca Subotice , pokazuje mi čovek radar i piše 73 reka pa ti se zezeš i tu priča dobija drugi tok naravno o motorima , zezenju, da je zajunio da naplati probao bi da se dogovorim (naravno) pa to nam je obojici u korist. Inače tvrdim da nema policije kao što je naša i u RS i volim što su takvi, dok nisi drzak i bezobrazan o svemu se možete dogovoriti pa i o 160 kroz grad u 2 ujutro , u EU bi me poslali kod psihijatra a u Srbiji... pa par pljeskavica i kafa je rešilo situaciju . "Pozdravljam djusijev stav o vožnji , ali za sve koji žele da gasiraju, postoji pravo mesto za to , moto šampionat republike srbije , do vozačke licence je lako doći, motor može biti manje - više standardan i možeta sigurno biti 6-8 u šamionatu, možda i bolji u zavisnosti od vašeg talenta. Da ponovim nevoliim ljude koji točkiraju i gasiraju po gradu jer me zbog njih gledaju kao samoubicu , tetka me u banci kad vidi kacigu pita : dali sa tim mogu da idem još brže i sl. Nekažem da sam andjeo u vožnji ali po gradu nevozim preko 80 , a i van grada sem po auto putu ne jurcam jer mi to negodi. " grof Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Novembar 21, 2008 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan Motor nikada ne vozim po ogranicenju,i jos nikada nisam platio kaznu! Recept - ne glupiram se po gradu,a otprilike ih njusim gdje mogu stajati.Nekada stanem,nekada ne(zavisi kako sam raspolozen),a kad me zaustave,uglavnom se dive zvuku i velicini,okrenem na salu i kaze vozi dalje.Jos nisam naletio na nekog zajebanog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Novembar 21, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan pre tri meseca me zaustavi radarska kontrola oko devet casova uvece jer sam kroz radar prosao sa 113 a tu je ogranicenje 80,ja njima na to znam sve mi je jasno prosao sam i sta sada mogu,a oni ce pa da na licu mesta platis 3000dinara i na kraju sam se izvukao bez kazne ali su me upozorili da sledeci put placam kaznu i da kazem kolegama motoristima da samnje brzinu jer ce biti kaznjavani. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
elprogramero 26 Napisano Novembar 21, 2008 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Srbija Motocikl: CBR 900 RR Fireblade Prijavi odgovor kao problematičan Hm, pa ovako, trudim se da postujem ogranicenja kroz naseljena mesta, mada desila mi se jako smesna situacija kada sam platio "pola pola"... Pre jedno mesec i po dana su me zaustavili zbog prekoracenja brzine, na izlazu iz mog gradica ima jedan pravac oko 3-4km duzine, pravac kao pista, ogranicenje 80... Eh sta se dogodilo, prolazim ja tuda, put prav, nigde nikog nema, taman sam krenuo u voznju, idem lagano 110-120 i u jednom trenutku sam se setio da je tu ogranicenje 80 i da tu ima obicaj da stoji policija i iz drugih gradova (u toku nekih akcija razmene policajaca) pa se moze desiti da su oni tu, u tom trenutku ja spustim brzinu na nekih 80, racunam nece da me diraju, kad ono HOP cika slika sa radarom... Zaustavlja me. Ja stajem sav zbunjen, imam svu opremu, prvu pomoc sve sve reko' ajd nek pogledaju dokumenta pa da idem... Ali neeeee... Kaze on meni prekoracili ste dozvoljenu brzinu za 50km, ja sav zbunjen kako za 50, pa znam koliko sam vozio... On mi kaze: "Ogranicenje je 30 u ovoj deonici puta"... Naime, 2km odatle su neki radovi na putu i postavili su neki znak negde, a iskreno neznam gde jeri ga ja nisam video, a pratim znake na putu uvek. I on pocne pricu, prekoracnje od 50km je bla bla bla, bla bla, i ja kao savestan gradjanin cutim, ne svadjam se i nista... I pitam da se "dogovorimo" nesto... Oni se gledaju, razmisljaju, pa kao ajde "kako mislis, sta mislis" kao nece... Eh nece... A ja za malera imao kod sebe 2 od 20e i 200din i stoje mi pare tu gde su mi dokumenta i naravno da su to videli... I kao ajde da se dogovorimo, gde da im dam 200din nece da pristanu nikako, i sta da radim, racunam kazna ne moze da bude manje od par crvenih za prekoracenje od 50km i ja im ostavim 20e na sedistu... Vratili su mi dokumenta, ja sam se okrenu i krenuo kuci... I na to mi jos jedan od njih kaze "Pa neces u voznju"... Grrrrrrr i to sam precutao i otisao kuci parkirao motor i tek sutra ga izvadio iz garaze koliko besan sam bio... U toku leta sam tim pravcem prolazio 5x dnevno i znam da nema nikakvog znaka za ogranicenje od 30kmph ali eto... Desilo se... Uh koliko sam naskrabao, tek sad sam skapirao, al' nema veze. Pozdrav svima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yubilly 43 Napisano Novembar 23, 2008 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: Honda CB600F Hornet PC36 Prijavi odgovor kao problematičan I kad si se probudio,ne mozes da verujes koju si temu u snu otvorio neko se rodi kao kralj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Novembar 25, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan danas nisam vozio, pa i nije bilo prekoracenja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki021 27 Napisano Novembar 27, 2008 Svrati ponekad, 195 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Er 6n Prijavi odgovor kao problematičan Ja nikad nisam prekoracio brzinu motorom. I nikad nisam dao gas kad je policajac poceo da mi mase da stanem, i moja zena nikad nije spustila torbu preko tablice da nam slucajno ne zapamte registraciju. Ne bi mi tako nesto palo ni slucajno napamet... Sramota... Vospitanije ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Plavuša 0 Napisano Novembar 29, 2008 U prolazu, 60 postova Lokacija: Umag Prijavi odgovor kao problematičan Nikada ne bježim, prvo na leđima mi piše i ko sam i odakle sam (Staaari Rokeri Umag), a drugo takvih motora nema baš previše da me ne bi mogli naći Po gradu ne divljam nikad a kad izađemo iz grada... Kaznu na motoru do sad nisam platila iako me presretač "klepio" na 181 km/h, sreća da nije ranije jer sam do njih doletila sa preko 250, nisam htjela bježat iz gore navedenih razloga pa kad sam stala sam se požurila skinut kacigu, raspustit kosu, malo treptat okicama, malo muljat "joj, pa znate, pa nisam znala, malo sam se zanijela..."bla bla bla, i uglavnom izbjegla kaznu od 2000 kn (cca. 280 eura), i oduzimanje vozačke na godinu dana I svaki put kad me zaustave puste me kad vide ko je za volanom ;D ;D ;D A prekoračenje dozvoljene brzine je prekršeno onog trena kad sam prošla tablu grada ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivicat13 48 Napisano Novembar 29, 2008 Zainteresovan, 712 postova Lokacija: Bliski istok Motocikl: cbr900rr Prijavi odgovor kao problematičan požurila skinut kacigu, raspustit kosu, malo treptat okicama, malo muljat "joj, pa znate, pa nisam znala, malo sam se zanijela..."bla bla bla, i uglavnom izbjegla kaznu... I svaki put kad me zaustave puste me kad vide ko je za volanom ;D ;D ;D Ovi nije u redu. Potpuna diskriminacija A mi sto imamo kratku kosu?!? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2027 Napisano Novembar 29, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ovi nije u redu. Potpuna diskriminacija A mi sto imamo kratku kosu?!? ;D Trepci okicama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Novembar 29, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Ovi nije u redu. Potpuna diskriminacija A mi sto imamo kratku kosu?!? ;D Trepci okicama ne pomaze probao, misle da mi upalo trunje u oci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2807 Napisano Novembar 29, 2008 Braveheart, 707 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Ovi nije u redu. Potpuna diskriminacija A mi sto imamo kratku kosu?!? ;D Trepci okicama ne pomaze probao, misle da mi upalo trunje u oci samo vi trepcite,a posle ce vam djavo biti kriv ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada008 2 Napisano Mart 23, 2009 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan a jel se računa duplo prokoračenje brizine, sa glupim i nepismenim pandurom i nasmejanim sudijom za prekršaje. Elem pre petnaestak, vraćah se sa skupa u šapcu crveno-plavo-belom jamahom FJ1100, lokalnim putem zviždim ja 120-150, kad iskoči drug plavi kao pop-up, jedva ga promaših. Kaže prekoračenje 100% prso si ko dinja, aj sad dokumenta. Ja mu dam notes u kojem su mi saobraćajna od fj-ta, saobraćajna od BMWa 316, Saobraćajna od Kawe klr 250, Saobaćajna od GSXR750, lična karta i vozačka dozvola. Napisa mi prijavu, ja je pokupih, i posle sat vremena kući padnem u histeričan smeh. Prijava je glasila ovako. taj i taj upravljao je vozilom marke KAWASAKI KLR250 reg br. BG ..... zelene boje regionalnim putem gde je ograničenje 60 , brzinom od 156 km/h. U toku provere utvrdjeno je da........ Sidjem u garažu, gledam yamahiriju, i sve mislim kako ja da objasnim da je retard omašio saobraćajnu, a da nesretni KLRCKO 250 ne može ni niz beogradjanku 156 km/h. Odem kod sudije i sve joj potanko objasnim. I kako nisam vozio taj motor, i kako jesam vozio brzo, i kako je omašio saobraćajnu........ Kada se žena ne izvrhu sa stolice. Meni se to desilo sa kolima...kazna odbijena...ograničenje je bilo 40 ja isao 80...a realno sam isao 60 i nesto sitno...stari radar... ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
free rider 0 Napisano Mart 25, 2009 U prolazu, 1 post Lokacija: bijeljina rs Prijavi odgovor kao problematičan Da i ja napisem nesto na ovu temu.Dogadjaj se desio prosle godine u oktobru,lep suncan dan i reko da se malo provozam.Na meni full oprema kaciga,jakna sa protektorima,rukavice itd.Posto ovde ima kolega koji znaju kako Bijeljina odnosno ulice u njoj izgledaju necu puno objasnjavati osim da je zabrana za motocikle kraj opstine odnosno kroz sam centar,valjda da se aktuelni gradonacelnik ne streca i ne prekida u smisljanju nacina kako da odere ovaj narod jos malo.E braco tu vam ja uletim u tu zabranu nisam neznam kako,kad kod opstine kere i naravno lizalo.Ja stanem nazovem im dobar dan i naravno odmah dam dokumente i priznam svoju gresku.I tako dok oni oblecu oko mene i motora ja zacuh zvuk,mislim urlikanje nekog plastikanera i pomislih e sad si ga brate i ti nadrljao.Lik usporava,ova dvojica ga belo gledaju a on naravno u trenerci najkama i naravno bez kacige i jos im mase a i oni njemu.Meni djavo nedade mira pa ih upitah-STA JE OVO GOSPODO,a pandur ce meni MNOGO PITAS,OS DA TI OPALIM SAMAR.E tu vec dolazi do prekida filma i neostajem mu duzan i odgovaram-SAMO IZVOLI,RADI TI SVOJ POSAO ALI MI PRVO DAJ BROJ ZNACKE.Onda samo zabezeknuti pogledi i vracanje dokumenata uz opasku ovaj put cu ti oprostiti ali drugi....Posle nekog vremena taj lik dolazi u trgovinu gde radim i onako drugarski pita dali bih ja njega prijavio a ja mu odgovaram NARAVNO.Inace taj klinac na plastikaneru je iz ekipe lokalnih tatinih sinova i nedaj boze da se zameris njima,mislim na pandure. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6218 Napisano Mart 25, 2009 Svakom po zasluzi, 12454 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ...što manji grad, to veća mafija... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Mart 25, 2009 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan ...što manji grad, to veća mafija... potpuno si u pravu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Mart 25, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan au... sve sve al oni pokusaju skidanja s motora... to me je sokiralo.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigneda 32 Napisano Mart 25, 2009 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: BG Vozdovac Prijavi odgovor kao problematičan ...skidanje je jos i dobro bilo je vreme i kad su pucali ! :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...