sine 12 Napisano Decembar 6, 2008 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga nasao sam na ebay-u,posluzice mi,ali cu ja malo izmeniti dimenzije,posto je plan da mi slajder pridrzava,pricvrscuje pun oklop,koji je narucen NAPOKON ;D , ali ne preterano cvrsto da ne pukne pri ne daj Boze padu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos87 97 Napisano Avgust 8, 2013 U prolazu, 91 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV650 S Prijavi odgovor kao problematičan Drugari koliki je na kraju korak srafa na koji se kaci slajder? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Avgust 8, 2013 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Ovo sa gornje slike nije slajder za motor vec je za zadnju viljusku za podizanje motora.Za SV650 imam slajdere sa sve nosaca.Kace se vrlo lako.Odvije se na tvom motoru jedan dugacki sraf-nosac motora.Umesto njega se zavije drugi sraf,duzi koji na krajevima ima navoj i na njega se kace moji slajderi.Ako ti treba jos koja informacija Raja 064/142-5729 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...