goshy 134 Napisano Maj 12, 2009 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Novi Banovci Motocikl: Bandit 1200, TDM 850TX Prijavi odgovor kao problematičan Zogu,je li tvoj pegaso ispred studenjaka,mislim da je i KLE bio parkiran pre 2 dan tu gde je sad pegaso? Inace,motor je kao...pa lutka!POZ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zogu 45 Napisano Maj 12, 2009 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, radim u studenjaku Svrati na kafu. Hvala na komentaru, pozdrav, Jovan. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goshy 134 Napisano Maj 12, 2009 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Novi Banovci Motocikl: Bandit 1200, TDM 850TX Prijavi odgovor kao problematičan Moj motor je na parkingu ispred 4. bloka! Video sam pegasa ali ga jos nisam cuo,ako radi dobro kao sto izgleda onda si ubo premiju A KLE je moj sledeci motor,samo malo jeftiniji,ovaj tvoj je bukvalno NoV! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...