Katarina* 5 Napisano Decembar 28, 2008 Svrati ponekad, 146 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan u crnoj boji,siva,crvena,narandzasta,plava. Sve naocare su istog oblika. Koriscene su u filmovima Matrix, Terminator.Nemoguca misija...Test koji je Kawasaki ubacio je jedan od naj slabijih....sta sve jos mogu da izdrze. Nadam se da ce sutra biti na sajtu... Srdjan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Decembar 28, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Pazi sad...pogledat cu sutra da li imaju mozda jos jedne crne ako imaju ja ti ih sklanjam...ja sam cak i moje morao da prodam posto su ih trazili i nisam mogao da ih odbijem...sada imam sive i mogu da ti kazem da su mi one cak i malo lepse... Pozdrav... Jao bio bih ti bas zahvalan,ne sumnjam da su i sive lepe,ali mi crne odgovaraju iz drugog razloga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Katarina* 5 Napisano Decembar 28, 2008 Svrati ponekad, 146 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan A da cena 27e i 30e, nisu se izgrebala stakla..Moze da ostane neka tackica ako ima kamencica na tlu. Ukoliko je cisto tlo sve je ok.. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Katarina* 5 Napisano Decembar 28, 2008 Svrati ponekad, 146 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan 011 2517-978 posle 11h....Ostavljene su ti crne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Decembar 28, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Jel meni? :o Ako jeste puno hvala,zovem posle 11h Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Katarina* 5 Napisano Decembar 28, 2008 Svrati ponekad, 146 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Da, tebi , bice na stolu u lokalu.Pozovi na fiksni i trazi od Jelene moj mob,pa cemo se naci po podne u lokalu.Moram da ti demonstriram.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Decembar 28, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan super,puno ti hvala jos jednom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KAWASAKI ZR 500 A 511 Napisano Decembar 28, 2008 Vespa Servis Beograd, 617 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET-4 Prijavi odgovor kao problematičan Cim budem mogao stavljam i drugi klip,duzi je i dosta je ekstremniji,upozorenje nije za mladje od 14 god. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Decembar 29, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Wow!Ove ni Shejtan ne moze da polomi! 'ocu crneeee! :'( :'( Kljakavi ja ih bas pazario ;D ;D ;D BLAC EDITION 8) 8) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Decembar 29, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam,ali kao sto vidis i ja cu ljubaznoscu Katarine postati sutra ponosni vlasnik istih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Decembar 29, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan @Katarina* zovem,al stalno zauzeto,ajde mi posalji mob na PP please Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Katarina* 5 Napisano Decembar 29, 2008 Svrati ponekad, 146 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan 011 2322 618 063 83 00 858 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KAWASAKI ZR 500 A 511 Napisano Decembar 29, 2008 Vespa Servis Beograd, 617 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET-4 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da je zauzeto kada je proizvod super pa bi sada svi da ga imaju.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Katarina* 5 Napisano Decembar 29, 2008 Svrati ponekad, 146 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan TI SI NEUMORAN..... :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KAWASAKI ZR 500 A 511 Napisano Decembar 30, 2008 Vespa Servis Beograd, 617 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET-4 Prijavi odgovor kao problematičan nadam se da cu veceras uspeti da ubacim malu duzi klip na kome se vidi uvijanje rukama u svim polozajima naocara koje se naravno nisu slomile malo je duzi pa mi treba malo i vise vremena da ga obradim ali najavljujem da ce se i on videti uskoro...za ljude koji nisu iz beograda moze isporuka preko nekih od kurirskih sluzbi.... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Katarina* 5 Napisano Decembar 30, 2008 Svrati ponekad, 146 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan evo klipa: test 2 izdrzljivost Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banbus 6 Napisano Decembar 31, 2008 U prolazu, 96 postova Lokacija: Umka Motocikl: Yamaha R1 - 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Probaj ovako nesto, ja sam kupio ovo leto, imaju svoje naocare i UOPSTE nesmetaju u voznji, a nocu i kad je slaba vidljivost samo jedno KLIK i nema ih Ali.. zato kaciga nije bas za neku pohvalu, susti vec pri brzini od 90 km, mada sve ostalo nije lose, udobna je, preglednost odlicna... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Katarina* 5 Napisano Januar 9, 2009 Svrati ponekad, 146 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan UF,pa kaciga i naocare...Dve razlicite stvari... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johnynovak 4 Napisano Januar 10, 2009 Svrati ponekad, 471 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan zaboravih da se pohvalim, 31.12. sam pocastio sa jednim sivim nesalomljivim naocarama i specijalno za koriscenje na motoru, dvoje nacara sam do sada polomio zavlaceci ih ispod kacige Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Katarina* 5 Napisano Januar 10, 2009 Svrati ponekad, 146 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan O Majstore,jel su Ok, jesi li zadovoljan...Uvek dobro dosao...da ubijes vreme Pozdrav S Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Januar 10, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kad stižu te famozne cvike u crnoj boji? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kojazr 15 Napisano Januar 11, 2009 U prolazu, 83 postova Lokacija: zrenjanin Motocikl: kymco grand dinc 50cc Prijavi odgovor kao problematičan naocare pre sam imao neke sa tamnim staklima i ok su mi bile sada sam dobio na poklon sa zutim staklim i supre su mnogo jasnije se vidi a mogo se nositi i nocu ako nemas vizir ili nevolis da je spusten kao sto je slucaj kod mene nabavi i probaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tockovi 1 Napisano Januar 11, 2009 Svrati ponekad, 104 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ima li tih naočara u Novom Sadu da se vide i pazare? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Katarina* 5 Napisano Januar 11, 2009 Svrati ponekad, 146 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kazi boju,saljem o mom trosku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1849 Napisano Januar 11, 2009 Drug član, 2858 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Koja cena u NS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...