Free 41 Napisano Decembar 10, 2008 Svrati ponekad, 327 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Pa ima raznih alata za savijanje, ne znam kako taj tvoj izgleda, ima onaj na principu tri valjka, a ima i taj sa kanalom precnika cevi samo sto mora da ima jedan trn na koji se cev navlaci i koji ne dozvoljava da se cev prilikom savijanja "splasne". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6315 Napisano Decembar 10, 2008 Enduraš, 6366 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Te cevi za kuhinjski bojler su suvise tankog zida da bi mogle da se saviju, a da se ne preklope, a istovremeno su dosta tvrde. Taj alat sto imas (rucna savijaca) sluzi za mekane cevi - bakarne i aluminujumske. Metalne cevi debljeg zida se savijaju daleko ozbiljnijim alatom od rucne savijace. Postoji rucna savijaca i za metalne cevi sa sistemom 3 valjka kao sto je Free napisao, poluga kojom se savija je duzine oko 2 metra zbog prekreta, a postoji i hidraulicna savijaca (takvu ja imam) koja je mnogo laksa za rad od ove sa 3 valjka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 571 Napisano Decembar 11, 2008 Drug član, 1695 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Pa kad smo vec otvorili trznicu sa metalnim cevima, da priupitam cenjene majstore ovde prisutne , jer pravi neko nosace kofera i crash bar za Stroma malenog? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Free 41 Napisano Decembar 11, 2008 Svrati ponekad, 327 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Pa kad smo vec otvorili trznicu sa metalnim cevima, da priupitam cenjene majstore ovde prisutne , jer pravi neko nosace kofera i crash bar za Stroma malenog? Evo vidi sa Acom-pn, on moze da ti odradi, mi bi mogli ovde u Valjevu da odradimo rolbarove al slabo se stoji sa vremenom, to je usputna delatnost, kad se nadje vremena i volje. Ako se ne dogovoris sa njim pitacu ovog drugara dal je raspolozen da pravimo, u frci smo sa vremenom ovih dana, al ima jos zime, bice i vremena. Vidi sa Acom prvo. Aco, oces raditi coveku, ja nemam vremena, sredjujem meni Afriku ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robi ZR 0 Napisano Decembar 14, 2008 U prolazu, 4 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Free,sjajno!Imas li i neku primamljivu cenu za svoj proizvod?Moze meni jedan komad! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Free 41 Napisano Decembar 14, 2008 Svrati ponekad, 327 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Ma nije to moj proizvod, to smo radili zajedno Misa i ja. Moze da se uradi, nije problem. videcemo za cenu, 80-100e... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6315 Napisano Decembar 14, 2008 Enduraš, 6366 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Pa kad smo vec otvorili trznicu sa metalnim cevima, da priupitam cenjene majstore ovde prisutne , jer pravi neko nosace kofera i crash bar za Stroma malenog? Evo vidi sa Acom-pn, on moze da ti odradi, mi bi mogli ovde u Valjevu da odradimo rolbarove al slabo se stoji sa vremenom, to je usputna delatnost, kad se nadje vremena i volje. Ako se ne dogovoris sa njim pitacu ovog drugara dal je raspolozen da pravimo, u frci smo sa vremenom ovih dana, al ima jos zime, bice i vremena. Vidi sa Acom prvo. Aco, oces raditi coveku, ja nemam vremena, sredjujem meni Afriku ;D Ma nek mu stigne strom, lako cemo za krasbarove Ja imam vec naruceno 10 komada, pola sam odradio, jos pola pa da se odmorim malo od bravarije do proleca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
atomski mrav 6 Napisano Decembar 17, 2008 U prolazu, 57 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: AFRICA TWIN RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Momci prestanite da kradete roll barove iz fabrike :o ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 570 Napisano Februar 16, 2009 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Hmmm iskreno, gledam i ja to za moj motoric ;D Jeste mali, ali....volim ga. Eto, zlu ne trebalo, ali ja bih da ga zastitim. Moze li neko da objasni na sta i kako se kaci? Da li samo na ram ili....?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomos_ATX50 1 Napisano Februar 16, 2009 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Zajecar(centar grada) Prijavi odgovor kao problematičan lijep je sta mu fali...(ko zna razumece)... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...