El Muerte 355 Napisano Novembar 15, 2008 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XV 250 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ovako: U Septembru sam kupio nove kozne pantalone HIGHWAY 1 MEMPHIS broj 48, ali su mi male. Pre 2 nedelje su mi stigle druge sa vecim brojem a ja bih ove manje da prodam posto su mi tesne. Pantalone su zaista FENOMENALNE, sa oblozenom unutrashnjom postavom od poliestera, cak ni ovo Novembarsko vreme ne osetite na motoru. Trazim za njih onoliko koliko su mene izashle kada sam ih narucio......pokazacu i rachun, jer zaista mi nije cilj da zaradim nego samo da izvucem lovu nazad. Radi reda i velicine da znate da li bi vam odgovarao broj 48: Tezak sam 70kg visok 173-174. Obim struka : 94-95 cm Obim kukova: 98-99cm Ako imate dimenzije koje su nesto manje od ovih....pantalone ce Vam extra leci. Nogavice su na svim modelima skoro iste duzine, tako da tu nema problema.Svakako ih treba skracivati kao sto i pise u katalogu. Jos je i etiketa na njima http://www.getgeared.co.uk/HIGHWAY_No_1_Memphis_Leather_Jeans_Mens Cena je vishe nego povoljna : 60 eura. KONTAKT: elmuerte@neobee.net TELEFON: 021/466-494 ili 064/ 23 11 642 -MARKO- Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
El Muerte 355 Napisano Novembar 17, 2008 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XV 250 Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
El Muerte 355 Napisano Novembar 19, 2008 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XV 250 Prijavi odgovor kao problematičan I dalje aktuelno.....ko pre devojci, njemu kozne pantalone :D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...