Jump to content

Moto Zajednica

da li stajete p.....

Recommended Posts

• Zainteresovan, 518 postova

zanima me da li stajete pandurima kada vas zaustavljaju,najpre mislim na R-ove....

posto kapiram da je bolje ne stati,nego da ti pisu kazne.

al ne mislim na pandure na motorima.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Teoreticar ..., 12116 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS Adv

Lose kapiras. Bolje je voziti tako da nemaju razloga da te zaustavljaju. Vozac motora pokusajem bekstva reskira da bude zaustavljen na drugom mestu i prodje mnogo gore, a o mogucnosti za pad ne zelim ni da pricam.

• Zainteresovan, 494 postova

Nemam razloga da ne stanem ... regularan sam i uvek imam opremu ...

Desava se jedino kad nas ide vishe iz kluba na neki moto skup ili voznju i pokusavaju nas 10-15 da zaustave  ??? pa ko ce da saceka da nas sve provere ?  ::) tada samo mahnemo ili svirnemo i nastavimo lagano sa voznjom ...

• Drug član, 1392 postova
  • Motocikl: Yamaha FZS1000

Ako mene pitate tema je za brisanje.

S jedne strane ce se javiti "zestoki" momci koji su suvise brzi i naravno zestoki i ne pada im na pamet da pune drzavni budzet i dzepove povampirenih policajaca koji neovlasceno i neopravdano postavljaju radarske i ostale kontrole kako bi naneli stetu ovima zestokima a i ostalima. A i produktivno je posle u drustvu pricati kakvi su hard kor mamojebci ispali...moj zivot moja stvar.

S druge strane ce se javiti "mekusci", "placipicke", "dusebriznici" i ostali koji bi stali policiji pa makar i platili neku kaznu. Ovo je prosto suprotno ocekivanjima sredine pa je samim tim, mimo logike, i proglaseno cudnim. Mislim...logika -------> stati = platiti kaznu ili dati gas = ne platiti kaznu. Mozak onih prvih ne funkcionise dalje od ove jednacine.

Mozak onih drugih vidi mnogo dalje od ove jednacine pa ce oni samim tim u zivotu ipak mnogo vise postici...i preci ce mnooooogo vise kilometara...

Naravno, prosto je logicno da je bolje potrositi pare koje bi otisle na kaznu u prvoj sledecoj, ili prethodnoj, kafani i na neke dobre ribice...bar ja tako mislim.

Ne znam, sad kada sve ovo citam vise ni ne znam sta sam tacno hteo da kazem...

Ah da...BrIsItE tEmU

• Călător motocicleta, 2361 postova
  • Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :)

Djenrale... slazem se 100% sa tobom!!

Sad ce se naci 50 sa jedne i 50 sa druge strane pa ce da krene pametna rasprava!

• Zainteresovan, 981 postova

Djenrale... slazem se 100% sa tobom!!

Sad ce se naci 50 sa jedne i 50 sa druge strane pa ce da krene pametna rasprava!

Onda stavljam katanac.

Autor teme ako argumenata protiv zakljucavanja neka mi se javi na pp.

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja