aca-pn 6367 Napisano Mart 4, 2022 Enduraš, 6377 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna da postoji neka mala platnena repna torba ili mali koferčić sa monolock sistemom kačenja ? Ideja mi je da posto vec imam monolock ploču za kofer, istu iskoristim za neku malu torbicu ili koferčić koji će mi služiti za offroad. Već imam jednu malu repnu torbu koju koristim, ali svaki put treba da je vezujem za repni nosač, bilo bi mi mnogo zgodnije kad bi samo mogao da je kliknem na nosač i završim posao, 5 lit zapremine mi je sasvim dovoljno. Gledao malo po net-u, nisam uspeo da nadjem nista zanimljivo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 798 Napisano Mart 4, 2022 Zainteresovan, 568 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Možda kad bi spojio dno od kofera sa torbom? Dobio bi to što ti treba. Mali polovni kofer, malo lepka, čičak-trake i eto rešenja. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2324 Napisano Mart 7, 2022 Zainteresovan, 624 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan On 3/5/2022 at 12:50 AM, dragan_alumiroi said: Možda kad bi spojio dno od kofera sa torbom Pre neki dan mi bas ovo palo na pamet. Jedini problem ostaje oko kljuca i bravice... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 798 Napisano Mart 7, 2022 Zainteresovan, 568 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Tačno. Onda bi moralo da se baš sjedine plastika i torba, tako da mehanizam bude u torbi. Pitanje je kako bi to moglo da se zalepi a da drži. Ostaje da ako neko ima stari kofer proba pa javi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pet 2 Napisano Jun 28, 2022 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 5.3.2022. at 0:18, aca-pn je napisao: Da li neko zna da postoji neka mala platnena repna torba ili mali koferčić sa monolock sistemom kačenja ? Ideja mi je da posto vec imam monolock ploču za kofer, istu iskoristim za neku malu torbicu ili koferčić koji će mi služiti za offroad. Već imam jednu malu repnu torbu koju koristim, ali svaki put treba da je vezujem za repni nosač, bilo bi mi mnogo zgodnije kad bi samo mogao da je kliknem na nosač i završim posao, 5 lit zapremine mi je sasvim dovoljno. Gledao malo po net-u, nisam uspeo da nadjem nista zanimljivo. https://enduristan.hr/products/repna-torba-tail-pack ovo je moja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...