stefan 24 Napisano Novembar 13, 2008 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Street Triple Prijavi odgovor kao problematičan zao mi je sto cu razocarati fanove vremesnoga Lea, ali u pitanju je drugi,ne toliko popularni Leo Vince[/img] elem,posle meseci cekanja,konacno je stigao,montiran je i zvuk je bolestan..motor se preporodio,dosta je zivahniji i ima vise snage u srednjim obrtajima Sve u svemu,prezadovoljan sam,okacicu zvuk naknadno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Novembar 13, 2008 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Al se drži ovaj Leo Martin...za 10 ku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 51 Napisano Novembar 14, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj prvi mi je odvratan, ali drugog poznajem, lepo peva ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Electrokid 1 Napisano Novembar 14, 2008 Svrati ponekad, 385 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Steta sto drugi Leo nema vise koncerata,nego svakom pojedinacno na uvce peva.... ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano Novembar 14, 2008 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan skroz je dobar ... nego ... malo mu nalepnica ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Novembar 16, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan buka je bruka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 815 Napisano Novembar 16, 2008 MK Obrenovac, 554 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan kad ces da okacis zvuk pa i mi da uzivamo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano Novembar 16, 2008 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Postavi i sliku kako izgleda na motoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefan 24 Napisano Novembar 16, 2008 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Street Triple Prijavi odgovor kao problematičan skroz je dobar ... nego ... malo mu nalepnica ... e kud me podseti za nalepnicu,taman sam zaboravio malo.. Zvuk i slike cim mu otkacim db killer,stavili neki cudan sraf..ili sam ja glup ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefan 24 Napisano Novembar 16, 2008 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Street Triple Prijavi odgovor kao problematičan I nemojte prvog Lea da mi dirate..covek je tzar :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefan 24 Napisano Januar 21, 2009 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Street Triple Prijavi odgovor kao problematičan Kupljeno u KDM-u,cena je oko 270 evrica,al sam ga ja platio manje zato sto sam ga dugo cekao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Januar 21, 2009 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Daj da cujemo kako se cuje taj Leo, evo jos jednog Lea.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...