Dzenan2001 0 Napisano Februar 23, 2022 U prolazu, 10 postova Lokacija: BiH Motocikl: 2009 Sprint Eagle 2T 50cc Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Nije me bilo dugo vreme ovde, pa ne znam da li sam ja vec ovo postavljao. Ovako, spremam svog Sprinta za sezonu i odjednom sam primetio problem koji me je pratio od prosle sezone. Primetio sam da mi ne rade kratka svetla. Prosle sezone su radila oba, kasnije samo desna i sad ne radi nijedna kratka, sijalice su ispravne. Ostala signalizacija je ispravna, kao i duga svetla (obe sijalice). Ja jedino ne znam nista oko elektronike, a i nema nikoga u blizini da mi to pogleda. Bio bi jako zahvalan na odgovorima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ekozelj 775 Napisano Februar 23, 2022 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Nema tu nikakve elektronike. Čista elektrika. Znači uzmeš prob-lampu za 12V i kreneš redom. Pratiš žice i proveravaš. Naravno prvo proveriš sijalice ali ne optički nego ih spoji direktno na akumulator i vidi da li su ok. Onda proveriš osigurače. Isto tako otvoriš sam prekidač i vidiš u kakvom su stanju kontakti. Itd... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...