npanzal 17 Napisano Februar 22, 2022 U prolazu, 5 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda NX650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, ja sam Nebojša, iz Pančeva sam. 1992. godište. Prošle godine položio za celu A kategoriju, i pre mesec dana sam kupio svoj prvi motor, Honda NX650 Dominator. Trenutno kupujem svu moguću opremu za motor, pa da se vozim na proleće 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4539 Napisano Februar 22, 2022 Drug član, 1164 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan pre 22 minuta, npanzal je napisao: Pozdrav svima, ja sam Nebojša, iz Pančeva sam. 1992. godište. Prošle godine položio za celu A kategoriju, i pre mesec dana sam kupio svoj prvi motor, Honda NX650 Dominator. Trenutno kupujem svu moguću opremu za motor, pa da se vozim na proleće Dobro nam došao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5227 Napisano Februar 22, 2022 Drug član, 1868 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, dobro došao! Baci neku sliku mašine, i požuri sa opremom - proleće samo što nije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
npanzal 17 Napisano Februar 22, 2022 U prolazu, 5 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda NX650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Nemam baš neke fotografije, jedna je slika kad je stigao, a druga je sa ovo malo opreme što imam. Nabavio sam kofer odmah, M-Case 51l čini mi se, i kupio sam kacigu naravno, HJC i70. Bila je neka lepa akcija, i dobro mi je legla, iako vizuelno i nisam baš oduševljen. Trenutno tražim jaknu i rukavice, trebalo bi da uzmem u toku sledeće nedelje nešto. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivchaNB 505 Napisano Februar 22, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda Pantheon Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao! Fina makina. Promenio Februar 22, 2022 član ivchaNB Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9536 Napisano Februar 24, 2022 Ne silazi, 2259 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...