Gargi 1229 Napisano Februar 21, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: Sankt Kanzian Motocikl: Ktm 990 Superduke R Prijavi odgovor kao problematičan Poz drugari. Tražim izduv za superduke. Akrapovic, arrow, remus...itd. Nije mi nešto bitna marka ali mi je bitno da ima e num. Ako neko ima na prodaju ili zna nekog ko zna nekod da ima, javite mi. Hvala unapred Promenio Februar 21, 2022 član Gargi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vava 634 Napisano Februar 21, 2022 (promenjeno) Zainteresovan, 530 postova Lokacija: beograd mirijevo Motocikl: 950adv 450exc Prijavi odgovor kao problematičan Vidi kod onog lika iz Kule sto je prodavao ceo motor u delovima KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Praktično sve... Kupi i prodaj u najvećoj online zajednici u Srbiji. Probaj na kp! Promenio Februar 21, 2022 član vava Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gargi 1229 Napisano Februar 21, 2022 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: Sankt Kanzian Motocikl: Ktm 990 Superduke R Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, vava je napisao: Vidi kod onog lika iz Kule sto je prodavao ceo motor u delovima Ne znam ko je taj. Jel mu znaš možda ime ili neki kontakt? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vava 634 Napisano Februar 21, 2022 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: beograd mirijevo Motocikl: 950adv 450exc Prijavi odgovor kao problematičan Ispravio sam post, u isto vreme smo kuckali. Vidi link gore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gargi 1229 Napisano Februar 21, 2022 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: Sankt Kanzian Motocikl: Ktm 990 Superduke R Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, vava je napisao: Ispravio sam post, u isto vreme smo kuckali. Vidi link gore Aha...ok. hvala. Pokušaću Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gargi 1229 Napisano Februar 21, 2022 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: Sankt Kanzian Motocikl: Ktm 990 Superduke R Prijavi odgovor kao problematičan Kako vidim ima sve što mi treba. Ovo je bilo extra brzo. Hvala još jedared Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vava 634 Napisano Februar 22, 2022 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: beograd mirijevo Motocikl: 950adv 450exc Prijavi odgovor kao problematičan Trebali su da budu kod mene na adv, nego nisam hteo da budzim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...