acim 766 Napisano Novembar 12, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Pored Oronera, na EICMA sajmu Bimota je predstavila i druge modele, uživajte! DB5R DB5S DB6 Delirio DB6R DB7 Superbike 2009 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crni16 1 Napisano Novembar 12, 2008 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Šabac - Novi Sad Motocikl: Yamaha YZF 600 r Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno lepo izgledaju. A tebi svaka cast za ovolike postove!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Novembar 12, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan A tebi svaka cast za ovolike postove!!! Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano Novembar 12, 2008 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan prelepi su, totalno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Novembar 12, 2008 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan E stvarno su prelepi !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Novembar 12, 2008 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan A jel i ona drnda ko Dukati... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Novembar 12, 2008 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno ima prelepih bajkova! :o Ali neki su mi nekako kicasti... :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano Novembar 12, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Ali neki su mi nekako kicasti... :-\ Daj molim te, Bimota je jedna od retkih proizvodjaca ciji motocikli odaju utisak da su napravljeni uzivanja radi, da ih je sklapao neko ko je bas bio motivisan da napravi odlican motocikl, a ne neka stanc-masina za masovnu proizvodnju. Obozavam ovaj DB5. Nije sve u snazi, mala tezina i veliki obrtni moment i savrsena ciklistika je ono sto sportskim vozacima-amaterima treba... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Novembar 12, 2008 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan neobicni su... skroz nesvakidasnje...svaka cast onom ko ih je napravio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lord_o21 2 Napisano Novembar 13, 2008 U prolazu, 5 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: drz400sm Prijavi odgovor kao problematičan Motorina je straobalan... Ne mogu da prikrijem pristrasnost... :-X Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 51 Napisano Novembar 13, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Uz motor ti sleduje i račun od plastičnog hirurga (lečenje rana od šurenja) dva čepića za uši (markirana) i kondom xxxl veličine, pošto se meni na ovo DIŽE, a vama ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Novembar 13, 2008 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan A jel i ona drnda ko Dukati... Pa primetio sam na jednoj od slika da na lameli pise Ducati. A o motorim sta da kazem ITALIJANI SU MAJSTORI ZA DIZAJN, zlo i naopako! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Novembar 13, 2008 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Bimota nema svoju proizvodnju agregata, pa za svoje mašine uzimaju ono što im odgovara... Ja znam za jamahine i suzukijeve agregate, za hondine i kavasakijeve još nisam čuo da su ugrađivali. Ducati je stalno prisutan u manjem ili većem broju modela, koji je ipak relativno skroman u odnosu na japance (mislim na broj modela)... Dakle, da, drnda kao Ducati. Običnim smrtnicima (obično nama) je Ducati san snova, posljednji stepenik na koji želimo da se popnemo u svojoj motociklističkoj karijeri. Oni koji znaju šta žele, a bogami i mogu (jer tek to zadovoljstvo treba da se plati) - kupe Bimotu koja je još barem stepenik ili dva iznad Ducati-ja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fireclaw94 1 Napisano Novembar 13, 2008 U prolazu, 99 postova Lokacija: Backa Topola Prijavi odgovor kao problematičan lepi su svi ali mi se najvise svidjaju ovaj db5 i db7 superbike ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano Novembar 13, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Bimota nema svoju proizvodnju agregata, pa za svoje mašine uzimaju ono što im odgovara... Ja znam za jamahine i suzukijeve agregate, za hondine i kavasakijeve još nisam čuo da su ugrađivali. Ducati je stalno prisutan u manjem ili većem broju modela, koji je ipak relativno skroman u odnosu na japance (mislim na broj modela)... Od japanaca, samo jos cinimi se Hondu nisu ubacivali. Danasnja DB oznaka modela potice od skracenice Ducati-Bimota. Tokom devedesetih bile su aktuelne cetvorocilindricne YB i SB Bimote, pogadjate, sa Yamahinim odnosno Suzukijevim agregatima. Mislim da je jedan raniji model imao Kawinu masinu i zvao se KB1-nesto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Novembar 13, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Jel to ona ima ABS? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JeeP 5 Napisano Novembar 14, 2008 U prolazu, 58 postova Lokacija: Simanovci Motocikl: XT 600 43F, MTS 1000DS Prijavi odgovor kao problematičan Овај DB7 ме је оставио без текста! Савршенство дизајна! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Novembar 14, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Jel to ona ima ABS? Možda je i senzor istrošenosti pločica, mada to obično imaju automobili. Ono, Bimota je super luksuz ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vecicrnogorac 48 Napisano Novembar 14, 2008 Zainteresovan, 681 postova Lokacija: Podgorica - MNE Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan Italijani su monstrumi, ludaci, i neprikosnoveni genijalci za dizajn!! za model DB7 nemam rijeci, jer ako se vozi isto dobro kao sto izgleda... mislim da je savrsenstvo. mozda, ali samo MOZDA je greota sto displej nije cijeli analogni. Acime, svaka cast na novitetima koje nam predstavljas iz dana u dan, keep it going Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHONED 022 7 Napisano Novembar 14, 2008 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: STARA PAZOVA Motocikl: Suzuki V STROM 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Italijani su vrh!nema masovne proizvodnje,svaki detalj do savrsenstva izradjen,savrseno!rado bih imao jedan u garazi!Neka kosta koliko kosta,ali extra su motori! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale Po 1 Napisano Novembar 17, 2008 U prolazu, 35 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi rekao da je ono ABS,a to je super stvar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano Novembar 17, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Ja neznam kakav ste ABS umislili, to je sasvim suvisna stvar na ovim spravama. Ako vas kopka ona zica kod zadnjih klesta, u pitanju je senzor za BRZINOMER! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...