jumbo 8 Napisano Novembar 11, 2008 U prolazu, 24 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Steamer Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem vetrobran (vizir) i roll bar koji mogu lako da se ugrade na VN750. U obzir dolazi i kvalitetan hand made. izvolte... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ACY 13 Napisano Novembar 13, 2008 U prolazu, 65 postova Lokacija: Bačka Topola Motocikl: HD Prijavi odgovor kao problematičan Poz. Našao sam ti vizir, možda. Mislim da se može montirati i na VN. Ako te zanima javi se na pp. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2016 Napisano Novembar 13, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem vetrobran (vizir) i roll bar koji mogu lako da se ugrade na VN750. U obzir dolazi i kvalitetan hand made. izvolte... Duzan si jednu temu u Off topic. I to sa slikama! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dcNiko 157 Napisano Novembar 14, 2008 Svrati ponekad, 479 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT600E Prijavi odgovor kao problematičan Za vetrobran se javi Ivanu (nadji ga na pretrazi), čovek može da ti napravi šta ti god padne na pamet, meni je radio vizir za XT-a na foru transalp-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...