matke92 642 Napisano Februar 13, 2022 Svrati ponekad, 151 postova Lokacija: Beograd Motocikl: RS 125; Derbi GP1 250; Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Na kraju moram otvoriti temu u nadu da neko ima, ili da ima da me spoji sa nekim. Naime kako sam u toku sredjivanja svoje Aprilie, sve delove koje su mi potrebni i one koji nisu neophodni a koje zelim zameniti, sve sam nasao mukotrpnim zvanjem milion oglasa na KP i polovnim (retrovizore, sajla km sata, lanac-lancanici, prekidači, sajle, šrafovi, nosači, creva, tegovi volana, poluga kočnice i kvačila,migavci, vizir će praviti Ivan....) Ostala je misterija naći pinjon ili puž km sata koji niko nema. Aprilia je 1997 godiste Na prve dve slike je pinjon koji je trenutno na motoru (fali onaj deo sa navojem na koji se kači sajla), ostale slike istog sa interneta kako izgleda kad je ceo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 590 Napisano Februar 14, 2022 Stara Garda, 270 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Mozda imam Javljam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matke92 642 Napisano Februar 14, 2022 Svrati ponekad, 151 postova Lokacija: Beograd Motocikl: RS 125; Derbi GP1 250; Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan @orlovi uh daj pomagaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 590 Napisano Februar 14, 2022 Stara Garda, 270 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Imam celu za delove..Samo da proverim da li je ok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9508 Napisano Februar 14, 2022 Ne silazi, 2255 postova Lokacija: Beograd. Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Ovako, na oko, liči kao za Liberty 125, ali nisam siguran. Tek kada bi oba bila jedan pored drugog bi se videlo da li odgovara... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matke92 642 Napisano Februar 14, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 151 postova Lokacija: Beograd Motocikl: RS 125; Derbi GP1 250; Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan @Blaza Ako ne uspem da nadjem, skinuću ga, otići kod Micka u motokliniku pa da vidim na licu mesta da li se poklapa sa nekim, zvanično na netu je samo za rs125 i rs250, al realno moguće je da se koristio na još nekom modelu... Čekam kolegu da se javi da me obraduje da ne moram dalje da jurim i da mogu da se bacim u reinkarnaciju aprilie i fine radove, smučio mi se telefon i oglasi i sve ovih 2 meseca koliko jurim sve delove. Hvala u svakom slučaju za hint Promenio Februar 14, 2022 član matke92 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9508 Napisano Februar 14, 2022 Ne silazi, 2255 postova Lokacija: Beograd. Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Kada sam na Libertiju menjao gume, skidao sam i pinjon, i deluje slično. Pitanje je, da li je debljina osovine točka ista. Sačekaj kolegu iznad, ako ima, super. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 590 Napisano Februar 14, 2022 (promenjeno) Stara Garda, 270 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Tu je..Ima..Originalan..Javi se.. Pozz Promenio Februar 14, 2022 član orlovi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matke92 642 Napisano Februar 14, 2022 Svrati ponekad, 151 postova Lokacija: Beograd Motocikl: RS 125; Derbi GP1 250; Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Ne pase od libery, i trebalo bi da je to to, ima kolega pinjon, javljam se kad stigne deo i moze lock onda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matke92 642 Napisano Februar 18, 2022 Svrati ponekad, 151 postova Lokacija: Beograd Motocikl: RS 125; Derbi GP1 250; Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Evo update, stigao pinjon, zahvaljujem se kolegi na pomoći, dobio sam i privezak i stiker 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...