Mugos 195 Napisano Februar 13, 2022 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: SYM Simphony ST 200i Prijavi odgovor kao problematičan Ajde mala pomoć planiram da uzmem jedan od ova dva skutera nova, oba 4T 50cc, Peda mi lepša, Longjia mi izgleda tehnički bolja (minarelijev agregat) i to me još interesuje da li je to agregat koji se ugrađuje u yamaha skutere. Molim za savete, nemam pare za Kymko koji mi se sviđa, ne polaže mi se za A1, A2. ne bih uzimao polovne. Pozdrav i hvala za savete. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mugos 195 Napisano Februar 25, 2022 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: SYM Simphony ST 200i Prijavi odgovor kao problematičan Dok ste rešili da pomognete ja uzeh polovni Kymco. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivchaNB 506 Napisano Februar 25, 2022 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda Forza Prijavi odgovor kao problematičan U zdravlje da te služi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1747 Napisano Februar 26, 2022 Drug član, 756 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan 4T? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mugos 195 Napisano Februar 27, 2022 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: SYM Simphony ST 200i Prijavi odgovor kao problematičan da, 4T, za nas penzionere, polagano, hvla ivchaNB Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goxyrs 5 Napisano Februar 19, 2023 U prolazu, 41 postova Prijavi odgovor kao problematičan Taj Kymco ti je najbolji izbor sto se tice polovnih skutera i sigurno je bolji cak i od nekog novog Peda modela.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...