Niko 1396 Napisano Februar 10, 2022 Zainteresovan, 491 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: A Prijavi odgovor kao problematičan Kamera kao nova, kupljena u Gigatronu, korišćena na svega nekoliko vožnji, zastitu stavio na oba ekrana i objektiv od prvog dana sa dosta dodatne opreme u originalnom pakovanju. Uz kameru ide i mikro sd sandisk extreme 4k 128 GB kartica. Cena sa oglasa uz motor je bila 350e. Nova cena 320e. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Februar 10, 2022 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ako se pojavi kupac kome bi spustio cenu a da mu ne treba selfi stap ,ja sam kupac za isti. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niko 1396 Napisano Februar 10, 2022 Zainteresovan, 491 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: A Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, zemunac72 je napisao: Ako se pojavi kupac kome bi spustio cenu a da mu ne treba selfi stap ,ja sam kupac za isti. Nista meni od ovih prcalja nece trebati, pa ni stapic/tronozac, nemam sta da natakarim na njega.Posto pauziram sa voznjama neko vreme a za njih sam i koristio kameru samo,za kolegu moze sve komplet za 300e, ujedno i za ostale naravno na forumu ako kolegi @zemunac72ne odgovara je cena snizena od cene na kp,LP. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Februar 10, 2022 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neki broj telefona za kontakt? Zainteresovan sam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niko 1396 Napisano Februar 10, 2022 Zainteresovan, 491 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: A Prijavi odgovor kao problematičan pre 15 minuta, Nile. je napisao: Jel ima neki broj telefona za kontakt? Zainteresovan sam Auh zaboravih,0645060660 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luckygsxr 729 Napisano Februar 10, 2022 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: N46 06.030 E19 45.398 Motocikl: Sveta Krava Prijavi odgovor kao problematičan Ako kamera nije prodata ja se javljam za kupovinu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niko 1396 Napisano Februar 10, 2022 Zainteresovan, 491 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: A Prijavi odgovor kao problematičan Nije prodata al dosta interesanata,pa ko pre curi sto kazu,nema ljutnje,nije licitacija Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niko 1396 Napisano Februar 10, 2022 Zainteresovan, 491 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: A Prijavi odgovor kao problematičan Prodata je kolegi sa foruma,javio se putem pp. 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...