AArnold 84 Napisano Avgust 4, 2006 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo da vam se pohvalim i ja! skoro pa nedavno sam uzeo kacigu AGV mad dog , a pre toga sam uzeo Dainese jaknu gorotex material i Dainese pantalone i zadnje sto sam nabavio su rukavice bullforce kozne. A da i motor mi stize pocetkom zime posto mi dolazi sa Floride pa cu biti skoro kompletan :lol:Koji motor? E to cete vec videti. :shock: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vecicrnogorac 48 Napisano Avgust 4, 2006 Zainteresovan, 681 postova Lokacija: Podgorica - MNE Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan mogao bi postavit sliku te opreme da vidimo sto si pazario, kako da te prepoznamo po ulici, zimi naravno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AArnold 84 Napisano Avgust 11, 2006 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan ja bih ali nemam digitalni aparat :cry: kad se vratim sa odmora pozajmicu aparat pa cu da stavim slike! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1153 Napisano Avgust 13, 2006 Ne silazi, 5546 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan neka je sa srecom! Kacigica je totalno luda,ja sam mislio da nju uzimam,ali sam se razbio,jer je cini mi se plastika?! A u Dainese ne sumnjam!? Neka je srecno i dugovjecno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AArnold 84 Napisano Avgust 31, 2006 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Hoæe li neko da mi pomogne u postavljanju slika evo želim da stavim slike od opreme koje sam obeæao ali mi nekako ne ide pomagajte :idea: :?: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...