dcNiko 157 Napisano Novembar 10, 2008 Svrati ponekad, 479 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT600E Prijavi odgovor kao problematičan Evo ovako, pošto sam kupio Blažinu Yamahu Xt 600 :-* :-* :-* (ovo je za Yamahu ne za Blažu ;D ;D ;D) ... hvala, hvala, ;D ;D ;D, ... interesuje me da li uopšte postoji i gde može da se nadje nešto od sledećeg: 1. otpala mi leve plastična maska kod (ispod) rezervoara na autoputu, ne pitajte kako, valjda je bio loše navaren držač, ima li gde polovna da se kupi (ovo znam da postoji video sam je kako leti ;D ;D ;D) 2. interesuje me postoji li uopšte opcioni centralni štender za Yamahu XT, 3. onda postoji li uopšte nešto poput crash bara, 4. i jel postoje višlji viziri za bolju zaštitu od vetra, nešto tipa Givijevog ili domaća radinost nije bitno, 5. onda jel silikonske ručice pašu bilo koje, ili se one razlikuju po dužini, prečniku i sl., 6. i jel oni tegići na kraju ručica služe nečemu, i gde ih ima, čini mi se da sam pročitao da oni smanjuju vibracije na menjaču, 7. štitnici za ruke, Acerbis ili fabrički, novi ili polovni sve jedno ima li ko il ima li ih gde. Svaki savet je dobrodošao :) , samo da ne škodi, jel onda samo može da koristi ;D ;D ;D Hvala . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
leonta11 115 Napisano Novembar 10, 2008 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan 2. interesuje me postoji li uopšte opcioni centralni štender za Yamahu XT, 3. onda postoji li uopšte nešto poput crash bara, Sto se tice ove dve stavke mislim da ti moze pomoci Aca pn http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=25698.0 7. štitnici za ruke, Acerbis ili fabrički, novi ili polovni sve jedno ima li ko il ima li ih gde. a za ove stitnike pogledaj ovde http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=25963.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
test 1 Napisano Novembar 10, 2008 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Petrovac na moru Prijavi odgovor kao problematičan ruckice su sve iste ,slobodno stavi silikonke odlicnesu na ovim motorima nikad nisam vidio kresh pad ,vjerovatno zbog to ga sto nemaju mnogo plastike i pri padu se nista neslomi je plastike nisu isturene. tegigici sa strane ruckica dolaze fabricki kao obicna zakrpa da ne bi bilo rupe na kraju volana . a obicno se tegovi dobiju kada kupujes kofer da bi se izbalansirala tezina.mada se mogu kupiti i posebno. takodje sluze i pri padu jer su naj istureniji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...