Zmajcek 1 Napisano Novembar 14, 2008 Svrati ponekad, 231 postova Lokacija: Sremski Karlovci Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GREENTOOTH 0 Napisano Decembar 6, 2008 U prolazu, 15 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodosao.Vodi racuna koju stavljas na zadnje sediste da ne ginemo mi NEVINI kod zena nasih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zvrk 0 Napisano Decembar 7, 2008 U prolazu, 5 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Kawasaki EN 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodosao.Vodi racuna koju stavljas na zadnje sediste da ne ginemo mi NEVINI kod zena nasih. Baš ga briga on je kuratista?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuratista 4 Napisano Decembar 7, 2008 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodosao.Vodi racuna koju stavljas na zadnje sediste da ne ginemo mi NEVINI kod zena nasih. Biti cu diskretniji sledeci put Greentooth-e avi nevini bre zivnite malo i skidajte tu nevinost!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuratista 4 Napisano Decembar 7, 2008 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodosao.Vodi racuna koju stavljas na zadnje sediste da ne ginemo mi NEVINI kod zena nasih. Baš ga briga on je kuratista?! A bre Zvrkota, da si ti nama ziv i zdrav i da prema onim pripravnicama na poslu zauzmemo stav!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinisa-Sabac 86 Napisano Decembar 7, 2008 U prolazu, 69 postova Lokacija: Šabac Motocikl: KTM SMC 690 R Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GREENTOOTH 0 Napisano Decembar 7, 2008 U prolazu, 15 postova Prijavi odgovor kao problematičan Baš ga briga on je kuratista?! A bre Zvrkota, da si ti nama ziv i zdrav i da prema onim pripravnicama na poslu zauzmemo stav!!!!! Da.da ,pa posle kod mene na stolici pizde "ko?kurence,moj instruktorcic,ko? Zvrlence,moj sefcic","Znate ih,kako?"Jok ,ne znam nijednog od tih razvratnika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GREENTOOTH 0 Napisano Decembar 7, 2008 U prolazu, 15 postova Prijavi odgovor kao problematičan pu,u pizdu materinu,opet sam izjebo citat Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1290 Napisano Januar 24, 2009 Drug član, 1162 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...