FXGT 0 Napisano Novembar 9, 2008 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima vec duze vreme posecujem vas sajt ali nikao da se regujem evo sad i to ucinih Zovem se Nebojsa imam 26god i skuter Piaggio FREE to mi je prvi ozbiljniji motor Trenutno nabavljam zimsku opremu da se vozam i kad je hladno i ovaj sajt mi je puno pomogao u tome Hvala Eto toliko za pocetak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 737 Napisano Novembar 9, 2008 Drug član, 1737 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Nebojsa i dobro nam dosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sailor 6 Napisano Novembar 9, 2008 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Mačvanska Mitrovica Prijavi odgovor kao problematičan dobrodosao zemljak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zo_lee 64 Napisano Novembar 9, 2008 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: KULA Motocikl: Kinroad 250 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodoshao ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki91 0 Napisano Novembar 9, 2008 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1973 Napisano Novembar 10, 2008 Aktivirao se na času, 3281 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: Tamić XL-1000V Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao. Vidim, Sremci se grupišu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FXGT 0 Napisano Novembar 10, 2008 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan Stavio sam u temu slika ali ajd i ovde da stavim mog ljubimca Ovako izgledao kad sam ga kupio Sad izgleda ovako dodate nalepnice i ispoliran ;D Sad je pravi lepotan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Novembar 10, 2008 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i tebi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Novembar 10, 2008 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan pozz komsija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Novembar 10, 2008 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo Nebojso, dobrodoso!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FXGT 0 Napisano Novembar 10, 2008 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan hvala vam na dobrodoslici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Otash 2 Napisano Novembar 10, 2008 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fireclaw94 1 Napisano Novembar 10, 2008 U prolazu, 99 postova Lokacija: Backa Topola Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav i dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Novembar 10, 2008 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...