srbenda 513 Napisano Januar 28, 2022 (promenjeno) Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan Odmah u startu da kazem iskreno....stvarno se nista ne razumem u muzicke uredjaje pa me ispravite prodajem Gitaru i ono sto ide uz nju . gitara je bukvalno nova. Kupljena za sina ali je nije koristio niti 2 sata zbog obaveza, tako da stoji za ukras. Po savetu trgovca u radnji odmah su kupljene nove zice kvalitetnij. Isken da budem ne razumm se a niti moj sin jer je kupljena radi hobija i ispunjenja muzicke zelje tako daaa, Stanje i ocuvanost 10\10 bez tragova koriscenja ! CENA 110e za forumase na KP.120 Telefon 063-8129618 Zvonko Ide u kompletu sa : Stalkom koji je rasklapajuci Trzalice 2kom. tremol Futrola sa kaisem Štimer koji se kaci na vrat 3 kontrole zvuka, 3 magneta, 5-way switch pojacalo Washburn WA15G. .. ..15 watt 15 Watts Solid construction with metal front grill and heavy duty plastic corners Built-in kick back stand 3-band EQ with bass, mid, and treble 2 channels, Gain and Clean Headphone input Promenio Januar 28, 2022 član srbenda 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlatkojov 1140 Napisano Januar 28, 2022 Zlaja, 289 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha xj6 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih je kupio, jel u Beogradu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 513 Napisano Januar 28, 2022 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, zlatkojov je napisao: Ja bih je kupio, jel u Beogradu Ne... iz Kragujevca sam, ali imam prijatelja koji malte ne svaki drugi dan id u BG. u Rudo -zavod za protetiku kod BIP pivovare,tako da transport nije problem. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 513 Napisano Februar 1, 2022 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan Gitara prodata . Kolega uzivaj u svirci 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...