Zmajcek 1 Napisano Novembar 8, 2008 Svrati ponekad, 231 postova Lokacija: Sremski Karlovci Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna gde mogu da ih nadjem za Yamahu XJ650 '81!? Da li mogu da se stave sa nekog drugog motora ili pak da li ih neko pravi? Unapred hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Novembar 11, 2008 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ako nema niko, nadjes na netu sliku tvog motora sa krash barom, onda nadjes dobrog majstora - bravara, napravite, niklujes il ofarbas i to je to ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Novembar 11, 2008 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Nadji broj od Raje.Mislim da je iz Cacka. Covek ima univerzalne.Samo nadjes sraf koji ti treba i to je to. Ili ako hoces one sipke nadji nekog iskusnog mehanicara da ti to izvari. pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmajcek 1 Napisano Novembar 11, 2008 Svrati ponekad, 231 postova Lokacija: Sremski Karlovci Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice bravara e tu je caka sto ne znam ni jednog dobrog. Najveci problem je iskriviti oko masina i to da obe strane budu jednake. Nesto cu motati da smilim. Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Novembar 11, 2008 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Kontaktiraj Acu-pn sa foruma Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmajcek 1 Napisano Novembar 11, 2008 Svrati ponekad, 231 postova Lokacija: Sremski Karlovci Prijavi odgovor kao problematičan @deki59 Probacu. Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban Zemun 49 Napisano Novembar 14, 2008 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Zemun Motocikl: GSX 600 R, Honda Deauville 650, BMW RT1200R Prijavi odgovor kao problematičan Zovi Raju 064/1425729 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Free 41 Napisano Novembar 15, 2008 Svrati ponekad, 327 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Pravi moj drugar bajker ovde u Valjevu, ima alat za savijanje cevi tako da te to ne brine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Novembar 15, 2008 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ti preporucujem Acu Pn sa foruma,meni je pravio crash barove za freewinda i bas sam zadovoljan,sada je nabavio sve masine za pravljenje CB.Njegov telefon 064 255 96 26 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmajcek 1 Napisano Novembar 15, 2008 Svrati ponekad, 231 postova Lokacija: Sremski Karlovci Prijavi odgovor kao problematičan Hvala vam mnogo! Probacu da ih kontaktiram. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Novembar 15, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan tito je bio bravar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djole grunf 100 Napisano Novembar 15, 2008 http://www.odvozsuta-otpada.rs/, 298 postova Lokacija: beograd Motocikl: Honda Shadow 600cd vlx 2004 nekad bila pa daytona 350 i sad nista ...jbg Prijavi odgovor kao problematičan javi se oblaku on savija svasta ima hidraulicnu masinu za cevi ,pa moze on da ti napravi i plastificira ,ja na njoj savijam metalni namestaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmajcek 1 Napisano Decembar 23, 2008 Svrati ponekad, 231 postova Lokacija: Sremski Karlovci Prijavi odgovor kao problematičan Evo i crash-bar je gotov! Vredelo je cekati malo. Hvala svima na savetima. Napravljen je po nekoj slici sa NETa, i meni se naravno jako svidja (pre svega noge cuva ;D ). Zaboravih reci da je uradjeno od prohromskih cevi tako da nista od farbanja. ;D Samo polir pasta u ruke i ima da se sija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Decembar 24, 2008 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Cime je vareno? Tj. kojom vrstom aparata? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmajcek 1 Napisano Decembar 24, 2008 Svrati ponekad, 231 postova Lokacija: Sremski Karlovci Prijavi odgovor kao problematičan Veruj mi nemam pojma!? ??? Ljudi rade sta god ti padne na pamet i to samo od prohroma. Oni su jedini u NSu koji to rade, tj. u Petrovaradinu. Niko drugi nije imao svetlo vucene cevi u gradu osim njih, a kad su culi sta mi treba samo su mi rekli da doteram do njih jer su to vec radili. Skinuo sam na NETa sliku sa nekog Maxima i odneo im. Nisu mogli bolje napraviti. Varovi su tako dobri da se u opste ni ne vide. Neko ce se valjda naci pametniji od mene o ovoj stvari pa da ti kaze cime se prohrom vari. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Decembar 24, 2008 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan E strava su ti napravili! Zlu ne trebalo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Decembar 24, 2008 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan pa da ti kaze cime se prohrom vari. Elektrodama za prohrom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Decembar 24, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Izgledaju fenomenalno,koliko te je kostalo? I ako mozes,stavi neku adresu,telefon... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmajcek 1 Napisano Decembar 24, 2008 Svrati ponekad, 231 postova Lokacija: Sremski Karlovci Prijavi odgovor kao problematičan @deki Nasao se neko pametniji. ;D @Forest Izaslo me je 5 'iljadi. Prilicno sam dobro prosao. Ne znam im adresu, ali jako lako bi ti mogao obvjasniti. Mislim da bi za tvog konjica mnogo lakse napravili jer TO jesu radili. Kaze pravili su ih za dosta motorasa u NSu. Jedva sam coveku objasnio da mi ne treba bar sa onim drzacima za odmaranje nogu i da se oni prave samo za kruzere. Nego lepo po slici i milina. Firma se zove ProMont. Gde su registrovani namam pojma, ni telefon im ne znam ali ako te bude interesovalo provericu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Decembar 24, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan hvala druze,kad se resim,cujemo se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmajcek 1 Napisano Decembar 24, 2008 Svrati ponekad, 231 postova Lokacija: Sremski Karlovci Prijavi odgovor kao problematičan Vazi. Ako resis kazi, pa cu da ti nadjem ostale generalije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Decembar 24, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...