Mikulanac 7910 Napisano Novembar 8, 2008 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Posto dosta svoga vremena provodim na Tajlandu jednom prilikom 2003 godine sam upoznao Francuza koji zivi tamo i veliki je zaljubljenik u motore . Godinama nase prijateljstvo je jacalo i prevezli smo zajedno mnogo kilometara . Cak sam mu nadenuo nadimak Zoze i danas ga tamo svi tako zovu . Inace pravo ime mu je Bertrand . Verovatno se pitate kakve to veze ima sa moto opremom i nasim forumom ali evo vam price i slika. Zoze 2005 godine postaje menadzer u fabrici kaciga Shark koja se nalazi u gradicu Klang , 180 km jugoistocno od Bangkoka . U to vreme sam nosio bas tu kacigu i bio prezodovoljan sa njom . Molio sam ga dve godine da me povede u fabriku da vidim ceo proces nastanka ali je politika firme jako striktna i ne zaposlenima je zabranjen ulaz . Posle dve godina cekanja dobio sam poziv od njega i sa jos par drugara posetio fabriku. Moje sreci nije bilo kraja jer sam zaista uzivao u obilasku . Inace kacige Shark se prave u Aziji ali se salju u Evropu gde se gro i prodaje . Na Tajlandu je nemoguce naci osim ispod ruke ;D . Sa vama bi hteo da podelim moje iskustvo u par slika . Verovatno ce neka od kaciga sa mojih slika zavrsiti i u Srbiji . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Novembar 8, 2008 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Gospodin sa cvikerima je Zoze iliti Bertrand Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Novembar 8, 2008 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan i jos malko slika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Novembar 8, 2008 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Da vam jos napomenem da su sve Shark kacige visestruko testirane u raznim uslovima i nemojte se libiti pri kupovini . U zdravlju da ih nosite u da bog da vam nikad ne posluzila svrsi . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Novembar 8, 2008 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Ekstra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
d e j a n 6 Napisano Novembar 8, 2008 U prolazu, 37 postova Lokacija: Beograd Motocikl: YAMAHA FZS 1000 Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast,veoma interesantne slike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Novembar 8, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan interesantno, svaka cast mladicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doda 126 Napisano Novembar 8, 2008 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Eh,sto ne premeste ovu fabriku u Srbiju :'( :'( ?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
galeb 2 Napisano Novembar 8, 2008 U prolazu, 45 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Uh kad bi znao kako ti zavidim Vec sam pisao al da jos jednom spomenem- narucio sam SHARK RSI jednu za mene (crnu)i za moju lepsu polovinu (belu).Samo sto je nema u Becu pa sad cekam odgovor iz Minhena. Mnogo dobro izgledaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Novembar 8, 2008 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Uh kad bi znao kako ti zavidim Vec sam pisao al da jos jednom spomenem- narucio sam SHARK RSI jednu za mene (crnu)i za moju lepsu polovinu (belu).Samo sto je nema u Becu pa sad cekam odgovor iz Minhena. Mnogo dobro izgledaju Uradio si pravu stvar . Kod nas mozda nije popularna ali Francuska i Engleska su glavno trziste . Imaju stvarno lepih modela . Italijani im rade dizajn . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Novembar 8, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan stvarno lepa reportaza kroz proizvodni program sarka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AGV46 1 Napisano Novembar 8, 2008 Svrati ponekad, 169 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljivo sledeci put mi ponesi jednu brasil Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris_LION 1404 Napisano Novembar 8, 2008 Zainteresovan, 494 postova Lokacija: Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Slikao si se pored moje Shark Shuricane ;D Druze ovu Brasil imas u Louis-u Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Novembar 8, 2008 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Ma izneo bih ja brdo ali sam bio pod prismotrom FrancuzA Zozea . Obecao mi je neku kacigu novi model ali je jos nisam dobio . Mogu zamisliti kad bi menadzer bio neko sa nasih prostora. Cela Srbija bi furala Shark Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bucko 103 Napisano Novembar 8, 2008 Svrati ponekad, 282 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS ADV , Yamaha T MAX Prijavi odgovor kao problematičan Vidim i Aleksa se omrsio ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Novembar 8, 2008 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ekstra reportaza, kako mi komicno kad ih vidim onako poredjane, ko Farma na kojoj se legu kacige! Sto rece neko, da je Srbija, svi s aprezimenom kao menadzer bi nosili Shark, ko ima i ko nema motor ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Novembar 8, 2008 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Vidim i Aleksa se omrsio ;D Kako bi to proslo bez Alekse ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 633 Napisano Novembar 8, 2008 Drug član, 1724 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Mikulanac, pun si neobicnih putovanja i cudesnih avantura, ubedjen sam da nema mesta gde nisi bio i nesto video, i naravno veliko hvala za utiske koje si nesebicno podelio sa nama Uskoro ocekujem neku reportazu od tebe sa Meseca, kako neustrasivo osvajas nova prostranstva i jedva cekam slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Novembar 8, 2008 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Ekstra reportaza, kako mi komicno kad ih vidim onako poredjane, ko Farma na kojoj se legu kacige! Sto rece neko, da je Srbija, svi s aprezimenom kao menadzer bi nosili Shark, ko ima i ko nema motor ;D ;D ;D U Srbiji se prave BMW jakne i pantaone i druga kojesta pa nevidim da se mnogo nose u Srbiji. Super reportaza, i u USA, SHARK kacige polako postaju sve popularnije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Novembar 8, 2008 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Ekstra reportaza, kako mi komicno kad ih vidim onako poredjane, ko Farma na kojoj se legu kacige! Sto rece neko, da je Srbija, svi s aprezimenom kao menadzer bi nosili Shark, ko ima i ko nema motor ;D ;D ;D U Srbiji se prave BMW jakne i pantaone i druga kojesta pa nevidim da se mnogo nose u Srbiji. Super reportaza, i u USA, SHARK kacige polako postaju sve popularnije. Potpuno si u pravu . BMW radnja u Bangkoku , gledam pantalone i imam sta da vidim , made in Serbia and Montenegro . Mislih da sam utripovao pa stalozeno pogledam jos jednom . Istina , dobro sam procitao . Cena prava sitnica 30 , 000 bahta iliti 700 eura . grrrrrrr Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6068 Napisano Novembar 8, 2008 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Mikulanac, a je l' možda radiš u Zemunu, u Dušanovoj? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Novembar 8, 2008 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Ne radim , Ja sam onaj u crnoj majici sa kacketom a onaj sa dugom kosom i sa par kaciga koje je pokusao da ukrade je vlasnik te radnje u Dusanovoj . Njegovo ime je Aleksa i zivi na Tajlandu vec 18 godina . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6068 Napisano Novembar 8, 2008 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Aaaa, tako...letos sam sa suprugom bio kod njega u radnji, kupio neko (baš skupo ;D) ogledalo, ispred parkirani BMW 1200 Adventure... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Novembar 8, 2008 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Motor je moj a radnja je njegova , sledeci put zovni mozda napravimo neki popust na ogledalo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6068 Napisano Novembar 8, 2008 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Oćem druže Samo ne znam kad...u stvari, kad žena naredi ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...