demro.st 435 Napisano Mart 4, 2022 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan On 14.1.2022. at 8:46, shlem je napisao: Napisah sa oklopima. A cenu ima pravo da napiše koju god hoće, ja lično podržavam. A to što će stajati na oglasu godinama, kao ona iz Raške čini mi se, e to je drugi padež. izvinte sad bih nesto napiso....prodo sam moju diverziju u oktobru 2000 godiste jedva za 1900 a platio 21oo sad sve je zavisno dal gazdi trebaju pare ili hoće da malo zaradi al u ovom slučaju brate 1000 eur da zaradis je nerealno....malko je puno..realno maksimum 2400..nisam kupac al nervira me takav vid oglasa. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8314 Napisano Mart 4, 2022 Drug član, 380 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Može da nas nervira ili ne ali trgovina je to. Čovek stavio cenu pa ako ode, ode. Pošto nije prodat na prvu, cena ide polako dole, i blizu je realne. Inače motor je puška, smeo bih da sednem pored bilo kog motora i na put oko sveta, toliko poverenja imam u mašinu. Izvini Dule na off-u. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 512 Napisano Mart 4, 2022 (promenjeno) Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan Yamahin model nebitno N ili Diversion je pre svega koncipiran i za ona prosla vremena kao narodni motor.Pre svega lak i pristupacan za rad i za servisiranje sto nije slucaj sa BMWom.Veoma pouzdan agregat koji nije imao fabrickih mana .Samim tim pouzdan dugorocno uz naravno odrzavanje.Vecina vozaca ODGOVORNO TVRDIM ne ume ni ulj da promeni a kamo a uradi sevis i osnovna podesavanja .BMW je napravljen da mu se dva put obradujes....kada ga kupis i kada ga prodas.Zasto je toliko opoziva kod njega a kod Diverzije nije ??Kontinuitet proizvodnje dugogodisnji tog modela govori sam za sebe...trazen pouzdan ne menjaj onda nista !Diverijza koliko je pristupacna za rad i na putu se moze popraviti ....bez komplikovane je elektronike pouzdana i solidno udobna za duge ture ..... Promenio Mart 4, 2022 član srbenda 2 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8314 Napisano Mart 4, 2022 (promenjeno) Drug član, 380 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Ne moramo da je kujemo u zvezde i poredimo sa drugim motorima. Naprosto gledam samo nju kao takvu, jeste je pregazilo vreme, ima svojih mana u odnosu na savremene motore, ali i kao takva je i dalje izuzetno pouzdana, kvalitet neosporan, i ima neki svoj šmek. Promenio Mart 4, 2022 član shlem Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoeD 591 Napisano Mart 5, 2022 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da niko ovde ne spori kvalitet i vrline xj900, samo cenu koja je nerealna 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1377 Napisano Mart 5, 2022 I N S T R U K T O R, 1204 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Jeste i da je malo teža za moju konstituciju, ali da nemam već jedan motor u garaži ne bi ni malo razmišljao već zapucao sutra kod čoveka i pazario ovu lepoticu. Cena je već tu oko realne , dogovor kuću gradi. Naravno ako je sve besprekorno kao što na slikama izgleda. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5065 Napisano Mart 6, 2022 Drug član, 779 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Pa realno ko god bi sad otisao kod coveka sa nekoliko stotina evra manje, kupio bi motor...Ovi palamuderi potencijalni kupci(kao) da ne palamude vise... Sve uvek dodje na svoje mesto. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Patriota 651 Napisano Mart 6, 2022 Zainteresovan, 436 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan On 3/4/2022 at 10:01 PM, srbenda said: BMW je napravljen da mu se dva put obradujes....kada ga kupis i kada ga prodas 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kova45 287 Napisano Mart 6, 2022 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki - ZZR500 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko vidim na PA je sada 2600, malo bezveze sto je cena ovde veca nego tamo, ali svejedno motor/cena sada zaista postaje korektna, srecna prodaja.Sent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Mart 6, 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Djura je vec spustio cenu. Sada je po meni skroz realna, pogotovo sto nije fiksna. Prvi koji dodje sa parama ce je verovatno kupiti. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Sebeški 958 Napisano Mart 6, 2022 Sindikat Samostalni Jahač, 361 postova Lokacija: nacionalni park"Sebeš" Motocikl: XTZ750+Tomos Automatic A3+VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan 2550 E Nisam stigao da promenim,jer ja sam u ime vlasnika postavio oglas.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 839 Napisano Mart 6, 2022 Drug član, 872 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan E pa sad, nama kriticarima nema druge, nego da kazemo nek je srecna prodaja. Ovo je neka druga dimenzija, ne samo sto se modela motora tice, nego sad vec i po pitanju cene konkretnog primerka koji se prodaje. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4765 Napisano Mart 6, 2022 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Jel se meni čini ili su bočne plastike na repu probušene da bi se stavio ovaj nosač kofera? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rik 190 Napisano Mart 6, 2022 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Grocka Motocikl: Yamaha XJ900S Diverzija Prijavi odgovor kao problematičan Tako je fabrički zamišljeno. Na to kačenje idu držači za ruke za suvozača ili nosači za kofere. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Sebeški 958 Napisano Mart 15, 2022 Sindikat Samostalni Jahač, 361 postova Lokacija: nacionalni park"Sebeš" Motocikl: XTZ750+Tomos Automatic A3+VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan 2500 E Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Mart 23, 2022 (promenjeno) Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ma isti k... Da li ga zakacis za 2000 kao ja moj ili za 3000 i jace ovaj. Niko dinara nema,a svi su premni da komentarisu... Promenio Mart 23, 2022 član Rade koenig Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Sebeški 958 Napisano Mart 24, 2022 Sindikat Samostalni Jahač, 361 postova Lokacija: nacionalni park"Sebeš" Motocikl: XTZ750+Tomos Automatic A3+VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Sebeški 958 Napisano Mart 30, 2022 Sindikat Samostalni Jahač, 361 postova Lokacija: nacionalni park"Sebeš" Motocikl: XTZ750+Tomos Automatic A3+VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ode diverzija A, novajlija u ergeli stiže 14 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveta 5. 1984 Napisano Januar 7 IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1019 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan On 4. 3. 2022. at 23:11, shlem je napisao: Ne moramo da je kujemo u zvezde i poredimo sa drugim motorima. Naprosto gledam samo nju kao takvu, jeste je pregazilo vreme, ima svojih mana u odnosu na savremene motore, ali i kao takva je i dalje izuzetno pouzdana, kvalitet neosporan, i ima neki svoj šmek. Za nekoga su njene mane vrline 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...