moto125 0 Napisano Januar 11, 2022 U prolazu, 2 postova Lokacija: BiH Motocikl: Honda MTX 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pozz imam problem sa Hondom MTX 125. Motor je upalio bez probla hladan nije paljen par dana. Na temperaturi od-2c . I radio je sve normalno i u jednom trenutku poceo me zezati kada mu pustim gas pocne se gasiti, kao da mu ne ide struja na svijecicu. I kada dodam gas kao da je "ugusen" i "procepi" i ide normalno. I kada mi se ugasio kada sam ga pokusao upaliti na kurblu nije htio, ali na guranje je upalio. Do cega bi mogao biti prob. HVALA SVIMA: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sumar68 3 Napisano Januar 11, 2022 U prolazu, 12 postova Motocikl: Honda XR400,Honda MTX125R Prijavi odgovor kao problematičan Moguće je da je auspuh zapušen i da to stvara problem.Dosta dugo sam vozio MTX i periodično sam morao da čistim(spaljujem) auspuh.Proveri i karburator(štelovanje i da li sauh radi kako treba).Ako budeš skidao auspuh,videćeš i u kakvom je stanju klip(na izduvu obično strada najviše). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...