kepo 4527 Napisano Novembar 7, 2008 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem nosace bocnih kofera za Africu RD03. Iskljucivo za GIVI kofere. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4761 Napisano Novembar 7, 2008 Ne silazi, 5554 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast! Jel se to spremas za neko veliko putovanje? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Novembar 7, 2008 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ma neeeee, nego imam neke kofere pa da nestoje kuci bezveze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Novembar 7, 2008 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Sprema se sprema samo nece da ofira pre vremena. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Novembar 7, 2008 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Za tri meseca pocinje karneval u Riju! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Novembar 7, 2008 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Za tri meseca pocinje karneval u Riju! ;D Po dosadasnjem vremena i nova sezona voznje motora.Inace tu negde oko 22 marta pocinje i prolece.Nije daleko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zekazmaj 16 Napisano Novembar 7, 2008 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW R1100GS Prijavi odgovor kao problematičan Ma neeeee, nego imam neke kofere pa da nestoje kuci bezveze. Kakav covek kupi kofere a nema ni nosace Sto ih ne ostavi nama sa nosacima. Neka neka bicemo jednom i mi brzi hehe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Novembar 8, 2008 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ma neeeee, nego imam neke kofere pa da nestoje kuci bezveze. Kakav covek kupi kofere a nema ni nosace Sto ih ne ostavi nama sa nosacima. Neka neka bicemo jednom i mi brzi hehe Zeko druze, sta ce tebi te tri kile gvozdja kad nemas kofere? Zar nije bolje da te nosace das meni, a ti lepo kad budes kupovao koefere kupi neke modernije,oblije, novije! A ako vec neces da mi das, onda mi pozajmi na sedam dana da ih iskopiram, jer docekati Lakija je isto ko i kraj globalnog otopljavanja. Vec imam sistem kacenja, samo da vidim kud usmeriti i pod kojim uglom noseće cevi. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2020 Napisano Novembar 8, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo si komplikovan Kepo. Ja sam ti em blizi od Zeke, em imam nosace kofera skinute (u stvari jos nenamontirane). Mozemo da se organizujemo da ih prekopiras jer je to posao od 2 sata rada za dobrog bravara. Slicno je i sa centralnim stenderom, obicno parce gvozdjusine, samo treba da imas original za uzimanje mere. Ja se nadam da cu ga imati za koji dan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Novembar 8, 2008 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Pa posalji mi ih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...