Robi 230 Napisano Avgust 1, 2006 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Becej Motocikl: FJR1300A Prijavi odgovor kao problematičan "Novi Sad: Zamenik komandira Policijske stanice Klisa u Novom Sadu Nebojša Ðumiæ zadobio je teške telesne povrede u saobraæajnoj nesreæi juèe oko 10:30 sati na putu Novi Sad - Temerin. Na Ðumiæa koji je vozio motor, naleteo je "Jugo" NS 246-62 za èijim upravljaèem je bila Ružica Lajdiæ (59). Nesreæu je po svoj prilici izazvala Ružica Lajdiæ jer svojim automobilom nije ustupila pravo prvenstva prolaza" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Avgust 2, 2006 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Baba... Zao mi covjeka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fenix 0 Napisano Avgust 2, 2006 U prolazu, 19 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Da da... I posle su samo motoristi krivi, oni su ludaci koji voze prebrzo, opasni su po zivot, pa to su dva tocka pa blabla blabla... A ovi fosili koje ne vide na dva metra oni su super!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tibor_ns 17 Napisano Avgust 2, 2006 U prolazu, 63 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 750 2003 , Yamaha Virago 535 Prijavi odgovor kao problematičan Cuo sam za to ... samo nisam znao ko je u pitanju . Jedino sam cuo da je neko izleteo sa sporednog puta ispred ZZR-a . Brz oporavak želim Nebojši . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 962 Napisano Avgust 2, 2006 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Uzas.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Avgust 2, 2006 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Uf, ti panduri iz Klise opasno biju, narocito Cigane! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...