BuggsBani 5 Napisano Januar 2, 2022 (promenjeno) U prolazu, 0 postova Lokacija: Landau a. d. Isar Motocikl: Benelli 502c Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mene. Znam i sam se pitam sto me je sprjecavalo da vam se pridruzim i ranije. Zovem se Branimir (kaze stari; pa kako drugacije sine kad znam svaku pjesmu napamet. Naravno pricamo o frontmenu kultne grupe Azra), od prije par tjedana presao u kategoriju 30 plus . E sad, sto se tice brata po oruzju on se zove Benelli 502 c a nadimak mu je Simba i druzimo se od treceg mjeseca sada vec prosle godine. Nazalost zbog zdravstvenih problema nismo se previse druzili na cesti nego vise u garazi na suhom i toplom sa suzom u oku, ceznjom za vjetrom i nekim novim cestama . No docekali smo pred kraj godine da mozemo okrenuti koji kilometar i sa osmjehom docekujemo novu godinu u nadi da cemo napraviti puuuno lijepih kilometara. Inace sam iz jednog malog ali najljepseg sela na brdascu kod Zupanje a vec sest godina zivim u NJemackoj odnosno u blizini Deggendrofa. Iskustva nemam puno ali zato ljubavi i zelje ne nedostaje. Kako mi je vec genteski predodredjeno dobar Rock i Motori su mi od prvog dana u krvi. Jedan sam od onih koji vole opusteno krstariti malim cestama sa rijetkim prometom i zelja mi je uvijek bila imati Choppera, Bobbera odnosno sve u tom stilu pa tako sam u skladu s financijama naletio i na sadasnjeg partenera u zlocinu. Posto bolja polovica nije zainteresirana trenutno za voznju na dva kotaca (nadam se da ce se i to promjeniti) tako sam se odlucio za Urban Cruiser koji mi trenutno pozicijom sjedenja kao na Chopperu, samo malo vislje i lakocom upravljanja te vrlo korektnim motorom za pocetak savrseno odgovara. Plan za ovu godinu je prikupiti svu neophodnu opremu za kampiranje (ponesto je vec tu) pa lagno skupljati iskustvo i kilometre. Eto toliko od mene za prvi put jos samo da vam svima pozelim sretne blagdane koji su za nama i koji nam slijede bez obzira koje smo vjeroispovjesti svima neka nam su nam sretni, zdravi, veseli i puni ljubavi. Isto tako zelim nam svima Sretnu i Zdravu novu godinu te puno sretnih i sigurnih kilometara. Veliki Ppozdrav! Promenio Januar 3, 2022 član BuggsBani Dodatak slike 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10147 Napisano Januar 2, 2022 Ne silazi, 2338 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Bane, i dobrodošao ! Od serije 502 najviše mi se svideo model C , iz istih razloga... Baci neku sliku ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8239 Napisano Januar 3, 2022 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Добро нам дошао на форум 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10571 Napisano Januar 3, 2022 Hronični Motociklopata, 7351 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Daj neku fotku Italijanske masinerije 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Januar 3, 2022 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo Branimire, dobro nam došao uz pozdrav iz malo severnijeg dela Nemačke. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7433 Napisano Januar 3, 2022 Drug član, 3088 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Sjajno predstavljanje Nego, iskustvo jedno: Nemoj učiti ženu da se voza motorom! Imam više argumenata ali ne znam kako će određeni članovi to shvatiti... Najbolje je da položi i da sama voza. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BuggsBani 5 Napisano Januar 3, 2022 U prolazu, 0 postova Lokacija: Landau a. d. Isar Motocikl: Benelli 502c Prijavi odgovor kao problematičan pre 16 minuta, Andrej_Hotstepper je napisao: Sjajno predstavljanje Nego, iskustvo jedno: Nemoj učiti ženu da se voza motorom! Imam više argumenata ali ne znam kako će određeni članovi to shvatiti... Najbolje je da položi i da sama voza. Hvala! Kaže gospođa:" Taj film nećeš gledati. Ja sam ti više za na tri točka i baš mi se sviđa onaj Harley (Tri Glide)" I što reći na to =) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7433 Napisano Januar 3, 2022 Drug član, 3088 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Pre puno godina sam probao Yamahin skuterić na 3 točka, dal beše 125 ili 150, ja klasična Balkanska zadrta seljačina sa mačo predubeđenjem, meni to nije motor, i nagovoriše me mangupi, znaš kad sam se oduševio bio! Kao na oblaku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BuggsBani 5 Napisano Januar 3, 2022 U prolazu, 0 postova Lokacija: Landau a. d. Isar Motocikl: Benelli 502c Prijavi odgovor kao problematičan Hahaha.. ma da se čovjek na svašta nagovoriti, ali tako nesta =) Šala naravno. Nisam do sada bio u prilici probati ništa na tri tocka, iako moram priznati da mi pravi Trike izgleda baš moćno i udobno a nebi imao ništa protiv da probam i Niken-a. Vidjeti ćemo što nam vrijeme nosi i kad će reći; e ja bi se sad malo vozila =) a do tada uživanje u miru =) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...