PROFILER 76 Napisano Novembar 5, 2008 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Posto treba da pribavim nove gume, Bridgestone BT-016 ako to nesto znaci, hteo bih da ih pre montiranja odnesem negde da mi recimo belom bojom oboje naziv i oznake na njima pa ako neko zna da mi kaze gde/kako to odraditi bio bih mu jako zahvalan ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Novembar 5, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan kupi flomaster u prodavnici auto delova,imas flomaster bas za te stvari,to jest za saranje ili ti pisanje po gumama,ako bas nemozes da nadjes uzecu ti ja ovde u svilajncu,ima ga,i jako je dobar,, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8652 Napisano Novembar 5, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam na svom stojadinu 1994 godine kada sam polozio voznju to resio na sledeci nacin: Skinuo svaki tocak, tankom cetkicom za likovno (koju sam tada jos imao iz skole) i dobrom belom farbom ofarbao sve slovne oznake. Mozda zvuci glupo, ali je izgledalo sasvim ok. Mada sto bokilic kaze je bolja varijanta. I ja bih kupio taj flomaster. Koliko kosta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1487 Napisano Novembar 5, 2008 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Ima posebna olovka-flomaster specijalno za pisanje po gumama. Imas je i kod mene u radnji, u beloj je boji, a predpostavljam i u drugim radnjama za prodaju auto kozmetike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Novembar 5, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan mislim djavascript:void(0);a je oko 300 dindzi,,ja farbo jos prosle godine gume na autu,i jos uvak stoji,,,ima ga sam u beloj i crvenoj boji,,mal ga promuckas i sam pises ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GoranTini 319 Napisano Novembar 5, 2008 Zainteresovan, 542 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: GS Prijavi odgovor kao problematičan Da,ima ga u radnji auto delova i kosta oko 300 dindzi. Farbao sam ortaku gume na dzipu pre godinu dana i jos uvek stoji boja kao nova. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Novembar 5, 2008 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Flomaster za tu namenu kojim ces sarati po MONTIRANIM gumama . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Driver023 57 Napisano Novembar 5, 2008 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Europe Motocikl: Honda VFR800F Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam to bojio belilom onim u olovci i dosta dugo se zadrzava... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PROFILER 76 Napisano Novembar 10, 2008 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Srbija Prijavi odgovor kao problematičan E ovako , kao prvo hvala na odgovorima a kao drugo, uzeo sam taj flomaster mada u stvari to i nije flomaster samo tako izgleda a unutra je neka farba (tako mirise ) a na vrhu je nesto kao cetkica. Po meni taj flomaster ne valja iz vise razloga...cetkica (vrh) je mnogo debeo i nije precizan. Kad ofarbas slovo\broj izdaleka je to sve ok ali izbliza deluje aljkavo. Drugo, s`obzirom da je koristen taj sistem u vidu markera po meni bi trebalo da je farba malo redja a ne ovako gusta. Stalno moras kao pomahnitao da muckas taj flomaster onaj vrh samo sto ne ispadene, farba se jako slabo razmazuje i sl. Po meni mnogo bolje resenje je kad gume jos nisu namontirane uzeti, sto neko rece, cetkicu za likovno sa jako tankim vrhom, belu farbu i polako al da ispadne pedantno uradjeno i kako treba ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Novembar 11, 2008 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Профајлер, чисто да упоредимо, дај фотку тога што си купио. Можда људи који ти помињу фломастер мисле на неке друге ствари. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Novembar 11, 2008 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ja ti nebi preporucio da to radis. Jer farba ima supstance koje mogu ostetiti pneumatik (razredjivaci) odnosno promeniti srukturu gume . Ako bas zelis da farbas gledaj da bude sto manje agresivna boja, al to nosi jednu manu takve boje se lakse ljuste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca035 36 Napisano Novembar 11, 2008 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Cuprija Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam trazio taj folmaster ali nisam nasao.Bokilicu da nije taj folmaster nesto kao korektor u olovci jer sam to vec koristio i ima ga u svakoj knjizari?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
coolair 14 Napisano Novembar 11, 2008 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Ripanj Motocikl: Honda Helix CN250 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam video, u MotoTimu (JasminkoVIR) imaju te nazovi flomastere za mazanje brojki i slova po pneumaticima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
El Muerte 355 Napisano Novembar 15, 2008 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XV 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ima posebna olovka-flomaster specijalno za pisanje po gumama. Imas je i kod mene u radnji, u beloj je boji, a predpostavljam i u drugim radnjama za prodaju auto kozmetike. Ima li neka farba za beljenje kompletnih guma?? Ono sto napolju zovu WHITE WALL PAINT? Voleo bi da ofarbam gume ako je moguce, da dobiju retro izgled...naravno da ih time ne ostecujem. Koja su vasha reshenja ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Septembar 14, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan Ima posebna olovka-flomaster specijalno za pisanje po gumama. Imas je i kod mene u radnji, u beloj je boji, a predpostavljam i u drugim radnjama za prodaju auto kozmetike. Ima li neka farba za beljenje kompletnih guma?? Ono sto napolju zovu WHITE WALL PAINT? Voleo bi da ofarbam gume ako je moguce, da dobiju retro izgled...naravno da ih time ne ostecujem. Koja su vasha reshenja ? niko? nista? znaci propala ideja?! ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Septembar 14, 2010 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan http://cgi.ebay.co.uk/WHITE-TIRE-PAINT-PEN-TYRE-MARKER-MOTORCYCLE-CAR_W0QQitemZ350179867731QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_3?hash=item518858bc53#ht_7462wt_939 http://cgi.ebay.it/F1-STYLE-WHITE-PAINT-TYRE-TIRE-MARKER-TOUCH-UP-PEN-/350179881798?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item518858f346 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PROFILER 76 Napisano Septembar 14, 2010 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam video, u MotoTimu (JasminkoVIR) imaju te nazovi flomastere za mazanje brojki i slova po pneumaticima Probao sam sa tim flomasterima i iskreno receno to je zivo njesra. Uopste ne moze lepo i precizno da se odradi dojenje tih oznaka (slova i brojeva) :( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...