M a R k o 411 Napisano Novembar 6, 2008 Drug član, 1465 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Do Orasca ima manje,oko 65-70km iz Bg,a ako krenemo i u obilaske bice 100 sigurno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redoran 73 Napisano Novembar 7, 2008 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd/Surcin Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan 1.M a R k o 2. deyan76 3.redoran Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban Zemun 49 Napisano Novembar 7, 2008 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Zemun Motocikl: GSX 600 R, Honda Deauville 650, BMW RT1200R Prijavi odgovor kao problematičan Umetnite citat Citat: deyan76 06.11.2008. 18:58 Citat: M a R k o 06.11.2008. 16:52 1.M a R k o 2. deyan76 3.redoran 4.Boban zemun Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban Zemun 49 Napisano Novembar 7, 2008 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Zemun Motocikl: GSX 600 R, Honda Deauville 650, BMW RT1200R Prijavi odgovor kao problematičan Dajte predlog za vreme i mesto okupljanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Novembar 7, 2008 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Ako u nedelju bude duvalo kao danas tesko da ce biti voznje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raptors 53 Napisano Novembar 7, 2008 Sensei servis, 347 postova Lokacija: Novi Sad, Beograd Motocikl: "viljuske"...al' na kardan! Prijavi odgovor kao problematičan Dajte predlog za vreme i mesto okupljanja. neka pumpa npr. (Jugopetrolova kod Autokomerca) vreme oko 9.30 h..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HoochieMan 30 Napisano Novembar 7, 2008 Svrati ponekad, 413 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan 1.M a R k o 2. deyan76 3.redoran 4.Boban zemun 5.HoochieMan (uz moguću suvozačicu) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redoran 73 Napisano Novembar 7, 2008 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd/Surcin Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan To mu dodje Zmaj na Nishkoj strani? Dajte predlog za vreme i mesto okupljanja. neka pumpa npr. (Jugopetrolova kod Autokomerca) vreme oko 9.30 h..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 411 Napisano Novembar 7, 2008 Drug član, 1465 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Dajte predlog za vreme i mesto okupljanja. neka pumpa npr. (Jugopetrolova kod Autokomerca) vreme oko 9.30 h..... Ljudi blizu je Orasac.Vi ste u onda Mladenovcu 10.30. Ako je tako onda idemo prvo u obilazak Topole i Ar pa onda Vajat. Plan puta:Mladenovac-Topola (Oplenac,Karadjordjeva kuca)-Arandjelovac-Bukulja(Osmatracnica,Garasko jezero)- Orasac(Maricevica jaruga,Karadjordjev Vajat KLOPA)... Nakon rucka lagani povratak punih stomaka.Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raptors 53 Napisano Novembar 7, 2008 Sensei servis, 347 postova Lokacija: Novi Sad, Beograd Motocikl: "viljuske"...al' na kardan! Prijavi odgovor kao problematičan To mu dodje Zmaj na Nishkoj strani? Dajte predlog za vreme i mesto okupljanja. neka pumpa npr. (Jugopetrolova kod Autokomerca) vreme oko 9.30 h..... mmm da!!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redoran 73 Napisano Novembar 7, 2008 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd/Surcin Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan Meni odgovara. To mu dodje Zmaj na Nishkoj strani? Dajte predlog za vreme i mesto okupljanja. neka pumpa npr. (Jugopetrolova kod Autokomerca) vreme oko 9.30 h..... mmm da!!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raptors 53 Napisano Novembar 7, 2008 Sensei servis, 347 postova Lokacija: Novi Sad, Beograd Motocikl: "viljuske"...al' na kardan! Prijavi odgovor kao problematičan ajmo ljudi predlozi ideje....vreme, mesto kuda kojim putem do tamo...sad ce nedelja.... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 411 Napisano Novembar 7, 2008 Drug član, 1465 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Javite do veceras konacan br. da se najavim coveku zbog mesta,da ne natrcimo na punu kafanu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest blackmagic_iv Napisano Novembar 7, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Javite do veceras konacan br. da se najavim coveku zbog mesta,da ne natrcimo na punu kafanu? ...idem i ja ...kao suvozacica..jos uvek....xexex:) vidimo se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deyan76 0 Napisano Novembar 7, 2008 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: beograd Prijavi odgovor kao problematičan Dajte predlog za vreme i mesto okupljanja. neka pumpa npr. (Jugopetrolova kod Autokomerca) vreme oko 9.30 h..... ok je vreme i mesto sto se mene tice i idemo starim putem preko ralje laganici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skaki 5 Napisano Novembar 7, 2008 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan 1.M a R k o 2. deyan76 3.redoran 4.Boban zemun 5.HoochieMan (uz moguću suvozačicu) Bih ali videcemo da li cu moci... + nemoguca suvozacica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kalina 50 Napisano Novembar 7, 2008 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu tek sutra znati da li idem ili ne, nesto me motor zeza :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 411 Napisano Novembar 7, 2008 Drug član, 1465 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu tek sutra znati da li idem ili ne, nesto me motor zeza :-\ Pa sta si mu radila,da nisi vozila po kros stazi,znas da nije on za to? Koliko se ljudi prijavi do ujutru ja javljam coveku ali cu da racunam i koje mesto vise,iz ovakvih razloga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kalina 50 Napisano Novembar 7, 2008 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu tek sutra znati da li idem ili ne, nesto me motor zeza :-\ Pa sta si mu radila,da nisi vozila po kros stazi,znas da nije on za to? Koliko se ljudi prijavi do ujutru ja javljam coveku ali cu da racunam i koje mesto vise,iz ovakvih razloga. hehe, nisam mu nista radila, nesto nece da se upali, sutra cu da vidim sta mu je. Ja ionako jedem malo i skoro da ne zauzimam mesta, tako da ne moras da me racunas ali potrudicu se da dodjem u svakom slucaju!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Novembar 7, 2008 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan A kad smo vec tu da organizujemo i skolu obaranja motora po Orasackim krivinama? P.S. Nesto mnogo malo ljudi se javilo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skaki 5 Napisano Novembar 7, 2008 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu tek sutra znati da li idem ili ne, nesto me motor zeza :-\ Pa sta si mu radila,da nisi vozila po kros stazi,znas da nije on za to? Koliko se ljudi prijavi do ujutru ja javljam coveku ali cu da racunam i koje mesto vise,iz ovakvih razloga. hehe, nisam mu nista radila, nesto nece da se upali, sutra cu da vidim sta mu je. Ja ionako jedem malo i skoro da ne zauzimam mesta, tako da ne moras da me racunas ali potrudicu se da dodjem u svakom slucaju!! ako makina ne bude htela da radi, mozes na zadnje sediste nekog od nas... kako te zeza motor? kako se ponasa kad ga palis? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kalina 50 Napisano Novembar 7, 2008 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu tek sutra znati da li idem ili ne, nesto me motor zeza :-\ Pa sta si mu radila,da nisi vozila po kros stazi,znas da nije on za to? Koliko se ljudi prijavi do ujutru ja javljam coveku ali cu da racunam i koje mesto vise,iz ovakvih razloga. hehe, nisam mu nista radila, nesto nece da se upali, sutra cu da vidim sta mu je. Ja ionako jedem malo i skoro da ne zauzimam mesta, tako da ne moras da me racunas ali potrudicu se da dodjem u svakom slucaju!! ako makina ne bude htela da radi, mozes na zadnje sediste nekog od nas... kako te zeza motor? kako se ponasa kad ga palis? Skaki, opusteno, imam ja muza da mi popravi motor Sutra cemo to da vidimo preko dana. A na zadnje sediste necu, otkad sam sela na prednje, zadnje me uopste ne interesuje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 411 Napisano Novembar 7, 2008 Drug član, 1465 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu tek sutra znati da li idem ili ne, nesto me motor zeza :-\ Pa sta si mu radila,da nisi vozila po kros stazi,znas da nije on za to? Koliko se ljudi prijavi do ujutru ja javljam coveku ali cu da racunam i koje mesto vise,iz ovakvih razloga. hehe, nisam mu nista radila, nesto nece da se upali, sutra cu da vidim sta mu je. Ja ionako jedem malo i skoro da ne zauzimam mesta, tako da ne moras da me racunas ali potrudicu se da dodjem u svakom slucaju!! ako makina ne bude htela da radi, mozes na zadnje sediste nekog od nas... kako te zeza motor? kako se ponasa kad ga palis? Skaki, opusteno, imam ja muza da mi popravi motor Sutra cemo to da vidimo preko dana. A na zadnje sediste necu, otkad sam sela na prednje, zadnje me uopste ne interesuje ,slatko se nasmeja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Novembar 7, 2008 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Vidim ja M a R k o se raspisao danas nesto pa upravo saznade da je dobio ADSL . Pa neka je sa srecom . Nisam siguran za nedelju , spremam se za put pa sam malo zauzet oko toga . Ne bih se prijavljivao jer ne volim da ispaljujem ali dacu sve od sebe da dodjem tamo . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GixxerK6 819 Napisano Novembar 7, 2008 Drug član, 1439 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 SDR V3 Prijavi odgovor kao problematičan Taj kraj poznajem odlično kao i okolne kafane mada sam kroz Orašac obično samo prolazio.... Ja bih u nedelju sa KLE500 ali ajde da vidimo za vreme kako će biti, ovaj vetar kada bi malo utuliio bilo bi bolje Ko ide iz Bgd-a dajte vreme i mesto polaska mada mislim da nema razloga polaziti pre 9:30-10h jer tura nije daleka. Ako se ide pretpostavljam da će to biti Avalskim putem prema Mladenovcu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...