Smith 11 Napisano Novembar 5, 2008 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Negotin Prijavi odgovor kao problematičan Svanuo je lep i suncan dan.NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE Dan je bio oblacan i tmuran i predhodnog dana je kisa padala.Ali bez obzira na to ,jos pod jakim utiskom offroad voznji procitanih na forumu impulsivno krecem po opremu i biram laganiji off po utabanom makadamu. Destinacija - selo Miroc na Miroc planini (click na sliku za uvecanje) Po prolasku stare Brze Palanke izbijam na zeljeni put koji je obelzen zutom bojom na slici ubrzo prestaje asfalt i krece makadam koji je lepo utaban i ispran kisom . Negde na pola puta pocinje da pada kisa ali isuvise slabo da bi bila prepreka za uzivanje ;D Priroda svlaci letnje boje i oblaci jesenji dezen ;D ;D ;D Na povratku primecujem skretanje ka Petrovom Selu jos jednoj dobroj offroad voznji koja ce po ovom vremenu morati da saceka bolje gume. Biznis na planini uveliko cveta i punom parom krecu pripreme za zimu. Na sve strane mame me putevi koje zbog nedostatka vremena ostavljam za drugi put. Krecem nazad i uzivam voznji koja zbog brzine i neprilagodjenih guma na trenutke podseca na lagani ples Lepoj voznji dodje kraj,asfalt polako krece ka planini tako da putevi koji jos nisu asfaltirani ostaju utociste za uzivanje offroad voznje. Kada obujemo nove gume krece zimska sezona na Mirocu ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6143 Napisano Novembar 5, 2008 Svakom po zasluzi, 12443 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Novembar 5, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Lepa voznjica, ovakva mesta me odusevljavaju... Poznato mi je ovo dvoriste na poslednjoj slici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Novembar 5, 2008 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Hocu i ja da se vozikam po Mirocu...hocu i ja T 63 ...!!! Bravo Vlado . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Novembar 5, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Hocu i ja da se vozikam po Mirocu...hocu i ja T 63 ...!!! Hoces i ti ovakvo dvoriste?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Novembar 5, 2008 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Super. Miroc je prelep, ja sam pre 2-3 nedelje bio bas blizu toga gde si ti isao, u Kopanoj Glavici... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4804 Napisano Novembar 5, 2008 Ne silazi, 5563 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ova jesen odusevljava bojama i pejsazima! Gde god da se dohvatis prirode, ona impresionira! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Novembar 5, 2008 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smith 11 Napisano Novembar 5, 2008 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Negotin Prijavi odgovor kao problematičan Lepa voznjica, ovakva mesta me odusevljavaju... Poznato mi je ovo dvoriste na poslednjoj slici Ovo su izvidjacke ture ;D,za sezonu 2009 bicemo spremni za veliku Miroc turu. Super. Miroc je prelep, ja sam pre 2-3 nedelje bio bas blizu toga gde si ti isao, u Kopanoj Glavici... Bio i tamo http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=18891.0 ;D ;D ;D Kada drugi put ides motorom(ali ne testerom ;D) po Mirocu zovni,ima dosta puteva koji su zanimljivi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Novembar 5, 2008 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Smith,samo da nam Aca Pn uradi po crash bar i mozemo i zajedno da idemo na pravi offroad ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Novembar 5, 2008 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Smith lepa izvidnica, i ja cekam taj krash bar od ace i nosac za kofer. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Novembar 5, 2008 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Lepa voznjica, ovakva mesta me odusevljavaju... Poznato mi je ovo dvoriste na poslednjoj slici Ovo su izvidjacke ture ;D,za sezonu 2009 bicemo spremni za veliku Miroc turu. Super. Miroc je prelep, ja sam pre 2-3 nedelje bio bas blizu toga gde si ti isao, u Kopanoj Glavici... Bio i tamo http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=18891.0 ;D ;D ;D Kada drugi put ides motorom(ali ne testerom ;D) po Mirocu zovni,ima dosta puteva koji su zanimljivi. Nema ja testeru, to samo kad uzmem od Kome. Mada nema je vise ni on, ceka se nova ;D ;D ;D Ja bio drugim sportom gore, nevezano za motore... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GixxerK6 819 Napisano Novembar 7, 2008 Drug član, 1439 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 SDR V3 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj put gde se vidi da prestaje asfalt sam posetio pre 2 meseca sa GSXR-om i naleteo baš na taj prekid asfalta Bio sam u restoranu Afrodita vrlo blizu odatle na samom Dunavu i kao krenusmo nešto da presečemo vidimo mi nov asfalt i kad prođosmo selo kao što se vidi na slici nema asfalta. Pošto nije bilo za R motore brzo smo se okrenuli pa smo hteli preko nekog brda koje sam prelazio ranije pa da izadjemo prema Majdanpeku ali ipak odosmo gore za Golubac. Lep kraj i priroda, sve to obići treba se lepo organizovati sa slobodnim vremenom nije dovoljan jedan dan nikako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Novembar 7, 2008 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Nikako da se odlucim koje je najlepse godisnje doba...Na jesen se definitivno vidi najsiri spektar boja! A ova fotka je za naslovnu i za wallpaper. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smith 11 Napisano Novembar 9, 2008 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Negotin Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj put gde se vidi da prestaje asfalt sam posetio pre 2 meseca sa GSXR-om i naleteo baš na taj prekid asfalta Bio sam u restoranu Afrodita vrlo blizu odatle na samom Dunavu i kao krenusmo nešto da presečemo vidimo mi nov asfalt i kad prođosmo selo kao što se vidi na slici nema asfalta. Pošto nije bilo za R motore brzo smo se okrenuli pa smo hteli preko nekog brda koje sam prelazio ranije pa da izadjemo prema Majdanpeku ali ipak odosmo gore za Golubac. Lep kraj i priroda, sve to obići treba se lepo organizovati sa slobodnim vremenom nije dovoljan jedan dan nikako Put je spreman vec par godina za asfalt,ali on nikako da stigne.Kada asfalt stigne povucicemo se dublje u planinu gde ima dovoljno puteva za uzivanje. ;D ;D ;D Nikako da se odlucim koje je najlepse godisnje doba...Na jesen se definitivno vidi najsiri spektar boja! A ova fotka je za naslovnu i za wallpaper. Hvala :) Inace putevi na Mirocu su slicni kao i na Transalpini u Rumuniji jer je Miroc deo Karpata,tako da je dobar za trening ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marokanac 1882 Napisano Novembar 9, 2008 Drug član, 1073 postova Lokacija: Beograd.........Srbija....... Motocikl: BMW R1200GS Adventure 2014 - Touratech oprema full + F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam sta je lepse ???.............jesenje boje?, dvoriste? putevi i puteljci............sve je lepo. Vidim da si bas UZIVAO...............zavidim ti. Pozdrav iz Afrike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...