Jovan Ristic 5305 Napisano Decembar 22, 2021 (promenjeno) Ne silazi, 4768 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan KTM redizajnirao 390 Adventure. Od unapređenja jedino i najnovije je ubacivanje kontrole proklizavanja, ABS-a koji funkcioniše i kada je motocikl pod nagibom, kao i dva režima rada. KTM 390 Adventure 2022 - Modernizovan i spreman za lutanje BJBIKERS.COM KTM 390 Adventure je brzo postao popularan i dobro se prodaje na tržištima širom sveta, a za 2022. godinu dolazi sa još unapređenja. Promenio Decembar 22, 2021 član Jovan Ristic 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7001 Napisano Decembar 25, 2021 Drug član, 2958 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan ...juče bio u KTMu... Ozbiljno sam zagrizao za ovaj, al nemaju u salonu u NSu... Borba je CRF300rally ili ovo... KTM je sjajan na papiru, samo bi ja volO da makar sednem, pipnem Štipnem... Da ne kažem probna vožnja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scholesy198 2308 Napisano Decembar 25, 2021 Svrati ponekad, 255 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Honda CB500 XA Prijavi odgovor kao problematičan I meni je zanimljiv ovaj ktm. Razmišljam šta je pametnija kupovina, ovo ili honda cb 500x, tu su negde po ceni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2369 Napisano Decembar 25, 2021 Andragog, 4935 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Andrej_Hotstepper je napisao: ...juče bio u KTMu... Ozbiljno sam zagrizao za ovaj, al nemaju u salonu u NSu... Borba je CRF300rally ili ovo... KTM je sjajan na papiru, samo bi ja volO da makar sednem, pipnem Štipnem... Da ne kažem probna vožnja... KTM ima dosta slabo ogibljenje za neki off i takođe točkove, koji nisu baš nešto za teren. Honda sve to ima dobro ali 27ks mi je nešto baš slabo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6647 Napisano Decembar 25, 2021 čeka dobru titulu, 1375 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Kao ponosni (ali ne i oduševljeni) vlasnik jednog novog mogu da ponudim kratku probnu vožnju, ono za kakav-takav osećaj jer u salonu nećete dobiti ni mogućnost da ga upalite, kamoli probu. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7001 Napisano Decembar 25, 2021 (promenjeno) Drug član, 2958 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 30 minutes ago, Nimmin said: Kao ponosni (ali ne i oduševljeni) vlasnik jednog novog mogu da ponudim kratku probnu vožnju, ono za kakav-takav osećaj jer u salonu nećete dobiti ni mogućnost da ga upalite, kamoli probu. Dogovoreno Potom privedemo žrtve bogovima 'rane i holesterola. Što nisi oduvšljen? Pričaj bokTe Promenio Decembar 25, 2021 član Andrej_Hotstepper Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6647 Napisano Decembar 25, 2021 čeka dobru titulu, 1375 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Ne radi se o NE odušljevljenju motorom, nego prodajom i servisnoj podršci, mnogo propusta i nemara čim su dobili pare. Motorić je inače sasvim ok, za moj način vožnje potpuno primerene snage, ne manjka je (više mi ne pada na pamet da sednem na malog Versys-a) i sad dok je još u razradi, od septembra prešao tek 300km, pa ni ne smem da odvrnem preko 6.ooorpm. Razlika u težini značajno na strani 390 (iako na papiru nije mnogo velika), modove još nisam isprobavao, ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7001 Napisano Decembar 25, 2021 Drug član, 2958 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Ma daaaaj... Nisu ni drugi bolji. U poslednjih 6-7 godina smo žena i ja kupili tri nova auta, i dva nova motora - svakom dileru mogu naći zamerke... Da ne kažem da i ja radim u servisu - sebi nađem najviše Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Decembar 25, 2021 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan Зависи за шта ти треба мотор? Ако ћеш да возиш 200-300км по путу са Хондом и њених 27кс би се сморио по мени, али свако је другачији. У ”старој” теми о овом моторину сам дао своје утиске моје пробне вожње у јуну 2020. Можда ти помогне. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6647 Napisano Decembar 25, 2021 čeka dobru titulu, 1375 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan @Jovan Ristic 1. - zašto tema u podforumu "Touring"? 2. - gde si našao podatak da ima žbičane 21/19 točkove, može li link, fotka? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...