živke 5367 Napisano Decembar 22, 2021 (promenjeno) Drug član, 1927 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari, kupio sam dizalicu za motor od kolege @bokilic , pa bi i on i ja da izbegnemo kurirske službe ako je moguće - iz više razloga. Tako da ako neko prolazi kroz Novu Pazovu uskoro, i ide ka Nišu, pa je uz to i voljan da ponese tu dizalicu - uz naknadu naravno - to bi bilo super. Ja mogu da izađem i preuzmem je bilo gde, čak i na autoputu (recimo kod hotela Nais). Promenio Decembar 22, 2021 član antir3ality Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1452 Napisano Decembar 24, 2021 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Nije valjda batalio posao? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Decembar 25, 2021 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, zemunac72 je napisao: Nije valjda batalio posao? Ne 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5367 Napisano Januar 7, 2022 Drug član, 1927 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Dizalica je stigla, pa ide lock na temu. Na kraju je ipak poslata kurirskim službama, ali bih svakako da se javno zahvalim @Alexandra995 koja se javila i ponudila pomoć. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...