pancho 0 Napisano Novembar 3, 2008 U prolazu, 6 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Hitno kupujem za brata bajkera prednju gumu dimenzije 90/90/21 . Guma je od kawasakija KLE. Ako nema niko mozda zna adresu na koju da se obratim ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Novembar 3, 2008 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja jednu polovnu Bridgestone TW 47,stoji mi u garazi,ne znam sta cu sa njom. Presla je oko 17.000 ali izgleda kao nova,nije potrosena. Ja sam bio u situaciji da kupim obe nove,inace je ne bih menjao. A bratu bajkeru cu da je poklonim.Ako si zainteresovan,javi se na pp. ili na 064 2215 182,Milos Edit:Evo,sad sam skoknuo do garaze i uslikao gumu.Prasnjava je,ali se vidi kakva je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Novembar 3, 2008 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Cijenim gest Milose Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1416 Napisano Novembar 3, 2008 I N S T R U K T O R, 1205 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Izvini. cisto savet, mnogo bi efikasnije bilo da si u naslovu, kad vec ima mesta napisao : hitno kupujem gumu !!!, pa cak i hitno kupujem gumu 90/90/21 !!! , pa bi oni koji imaju sta da ponude brze reagovali, ovako nekoga jednostavno mrzi da otvara i vidi sta to neko trazi da kupi, a drugi koji nemaju nikakvu gumu da ti ponude gube vreme otvarajuci temu. Cisto sam mislio da bi to bilo prakticnije ! Pozdrav !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Novembar 6, 2008 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan CONING mitas 90/90 - 21 3082 din. Malo pre kupio! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pancho 0 Napisano Novembar 7, 2008 U prolazu, 6 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na korisnom savetu , Potpuno si u pravu. Uvek je iskustvo bilo ispred godina . Hvala svima na trudu, guma je nadjena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...