Cope 215 Napisano Jul 29, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Banetova garaza je posebno mesto na svetu. Tu se može svasta videti, èuti, raditi, ali posebna draž je kad napadneš motor gedorama i ostalim alatima u gluvo doba noæi, željno èekajuæi momenat polaska na more ... .......................... Bane nabacio full kofere za K100 i jako je sreæan zbog toga Marku negde curi ulje na CBR-u i smorio se što ne može da provali odakle Žešæe zajebano provuæi sajlu gasa i kvaèila na BMW-u... Honda mora pod gedoru... Moj jarac spreman za paljbu, samo mu fale novi *Metzeler enduro 4* opanci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Jul 29, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Pa neka vam je srecan put. P.S. A kad i gde se ide? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Jul 29, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Pa neka vam je srecan put. P.S. A kad i gde se ide? Fala, fala.... Ide se u CG kod komsija Bane ide 5. avg. a Marko i ja bi trebalo 11. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoM 0 Napisano Jul 30, 2006 U prolazu, 43 postova Lokacija: Smederevska Palanka Prijavi odgovor kao problematičan Lepo lepo nema sta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1965 Napisano Jul 31, 2006 Vlasnik sajta, 5375 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Tako otprilike izgleda i nase druzenje kod Igorove garaze Srecan put momci! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssaallee 8 Napisano Jul 31, 2006 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Bulldog 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim,sta reci! Momci srecan put i lepo se provedite. Dosao mi je ortak pre nekoliko dana sa odmora u Budvi.Bio je nekoliko dana i kaze da nije nikad u zivotu video vise motora skupih i kvalitetnih kao sto je sada bilo!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Jul 31, 2006 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan I ona Honda bi trebalo da dobije nove opanke! Sretan put i uzivajte, i od mene popijte po jedno pivo kad nebudete vozili. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Jul 31, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, hvala... I ona Honda bi trebalo da dobije nove opanke! Sretan put i uzivajte' date=' i od mene popijte po jedno pivo kad nebudete vozili.[/quote'] Svi su zreli za nove gume. Ove nisu ni za èamac.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...