Dentas 55 Napisano Novembar 3, 2008 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: u potrazi za motorom Prijavi odgovor kao problematičan Imam letnju jaknu Gericke, i više sam nego zadovoljan, medjutim za ovo hladnije vreme planiram da kupim jaknu i pantalone sa postavom, pa me interesuje dali već neko ima opremu ova dva prizvodjača i kako ste zadovoljni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Novembar 4, 2008 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Vidi, imam koznu Hein Gericke turing jaknu iz '90 godine.Teska kao olovo i dan danas je nosim. Budi siguran da sve od opreme na cemu pise Hein Gericke je bolje od 80% asortimana Luisa . Ove godine sam pazario Buse textilnu jaknu na ebay za 89e +12slanje ,regularna cena 140. Prezadovoljan !!! Buse pogotovu ima veliki izbor modela od popularnih cena do ozbiljno skupih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dentas 55 Napisano Novembar 4, 2008 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: u potrazi za motorom Prijavi odgovor kao problematičan Ribolovac, hvala, tako sam i mislio, ali kad bi ti birao shta bi izabrao od ove dve firme? Jakne textilne u visini 150-200e. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Novembar 4, 2008 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Cini mi se da kod Buse imas bolji odnos muzike i para sto se tice textila.E sad kakve su tvoje potrebe ...? Ovo je link ka modelu i prodavcu gde sam ja kupio.Znaci nova jakna bez aukcije . http://cgi.ebay.at/Motorradjacke-BueseLocarno-L-52-TOP-Qualitaet-und-Preis_W0QQitemZ360095829102QQcmdZViewItem?hash=item360095829102&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1229%7C66%3A2%7C65%3A12%7C39%3A1%7C240%3A1318 i link ka Buse... http://www2.buese.com/websitev3/html/endkunde/index_front.php?menu=bekleidungsmenue P.S ako se odlucis za Buse, a imas ko da ti donese, obavezno prelistaj net i nacices povoljnije cene kod dilera po DE ili AT . I srecno sa kupovinom ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GUS 261 Napisano Decembar 22, 2010 Zainteresovan, 648 postova Lokacija: Banja Luka-Srpske Toplice Motocikl: AFRICA TWIN RD 03 Prijavi odgovor kao problematičan Momci i cure, ajmo brzo misljenja BUSE ili Modeka Enduro jakna. Bio je i Hein Gericke u izboru al kazu po stranim forumima da je to izvikano sranje,navodno to je bila marka nekad davno.... Pomagajte! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 767 Napisano Decembar 22, 2010 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Nije bitna samo marka, bitan je i model, materijal, itd. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6513 Napisano Decembar 22, 2010 Enduraš, 6436 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Modeku sam imao, odlican kvalitet po pristupacnoj ceni. Buse sam video kod nekih ljudi koji su zadovoljni njom, takodje dobar kvalitet. Neces pogresiti koju god da uzmes 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Decembar 23, 2010 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Da ne bi otvarao posebnu temu, da se nadovezem na ovu pitanjem: Da li kod nas postoji Hein Gericke predstavnistvo? Ako ne, da li neko radi (donosi) njihovu robu ?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Decembar 23, 2010 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Ako mene sjećanje dobro služi, onda se javi Beri (0.6.2 / 8.2.4 0.8 6.6)... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GUS 261 Napisano Decembar 25, 2010 Zainteresovan, 648 postova Lokacija: Banja Luka-Srpske Toplice Motocikl: AFRICA TWIN RD 03 Prijavi odgovor kao problematičan Him raja, nisam zadovoljan kolicinom komentara i odgovora. Ili nemate iskustva sa navedenim materijalom ili je teme dosadna aj reko da je osvezim malo dakle dvoumim se izmedju izmedju 15.237 modela http://www.hein-gericke.de/bekleidung/motorrad-bekleidung/jackets/hein-gericke-devon-iii-sheltexr-jacke-schwarz-16346.html ili http://cgi.ebay.de/BUSE-Jacke-ANCONA-klassische-Textiljacke-schwarz-54-XL-/390267154789?pt=Herrenbekleidung&hash=item5addbc3165 ili pak http://images48.fotosik.pl/274/906919f83cc582damed.jpg ili mozda TourMaster, kod nas jako nepoznata no u USA itekako poznata firma http://cgi.ebay.com/ebaymotors/NEW-TOURMASTER-SABER-2-JACKET-BLACK-XL-X-LARGE-_W0QQcmdZViewItemQQhashZitem5641b2daf8QQitemZ370469427960QQptZApparelQ5fMerchandise ili opet BUSE, al ovaj model me nervira jerbo nema puno dzepova s prednje strane. http://cgi.ebay.de/Buse-Jacke-Prato-schwarz-Gr-XL-Neuware-/350367628126?pt=Herrenbekleidung&hash=item519389bb5e ili opet TourMaster, koliko vidim ameri ga fale opasno, a i cijena je vise nego ok. http://www.revzilla.com/product/tour-master-transition-2-jacket- ili Shift http://www.revzilla.com/motorcycle/shift-racing-triton-storm-series-jacket ili HELD sa dosad najboljom cijenom, samo ne znam valja li ista ovaj model strato. http://cgi.ebay.de/HELD-Textil-Jacke-Motorrad-Jacke-STRATO-schwarz-Gr-XL-/360307255269?pt=Herrenbekleidung&hash=item53e3fc67e5 Ajmo raskuckajte se sad pa da vidimo sta ce da pazarimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 659 Napisano Decembar 26, 2010 drkadzija, 1236 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Od gore navedenih po meni u uži izbor bi ušle Buse Ancona ili Hein Gericke Devon jer smatram da su za koplje kvalitetnije od Modeke i Helda. Ipak bi za finalnu odluku ostavio onu koja ima meš postavu i veće luftere....a to je tvoj izbor... Sve ove 4 marke sam video uživo pa zato poredim , shift nisam pa ne smem nista da tvrdim.... Poznannik ima Anconu već 4 godine u peri-deri-svaki-dan eksploataciji i extra mu se pokazala, mada sad već pokazuje tragove zamora pa planira da je menja za istu takvu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marshall 380 Napisano Decembar 26, 2010 motordzija opste prakse, 700 postova Lokacija: Novi zaSad Motocikl: Tomos, Sprint (Jonway) Explorer 150, Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Hein Gericke je nabolji proizvodjac ili distributer tudje robe pod svojim imenom (brendom) a da nije striktno proizvodjac npr samo odece (Dainese) ili npr samo kocnica (Brembo). Po pravilu, bio je najbolja kupovina u odnosu cena sa kvalitetom. Konkurenti su bili (i ostali) Louis, IXS, Polo itd. Konkurenti su bili jeftiniji ali ne i kvalitetniji od Hein Gericke. Kod nas su konkurenti prisutniji, razumljivo je zasto. Posedovao sam bar 15 godina koznu jaknu koju sam nosio na motoru, u automobilu, peske u gradu, na poslu... nisam izlazio iz nje. Nije prosao dan a da mi je neko nije trazio da kupi. Debela teska koza sada cuva mladjeg motordziju koji ulazi u nju bez kasike za cipele. Trampio sam je za APN zbog sindroma direktorskog dugmeta (postala tesna). Kisni kombinezon Hein Gericke nikad nisam prezalio. Jak, funkcionalan, zivih boja, otisao u trenutku nemastine, ali za vrednost koju sam platio u Nemackoj. Tri jakne Louis koje imam sada odlicno rade posao. Cenama su jeftinije od Hein Gericke koji je verovatno jos uvek kvalitetniji, videcemo za koju godinu. Kupovina njihove robe spram cene sigurno nije greska, samo prvo dobro prostudiraj katalog. U njemu je sve dobro klasifikovano, a znamo sta su sve u stanju nasi preprodavci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GUS 261 Napisano Decembar 26, 2010 Zainteresovan, 648 postova Lokacija: Banja Luka-Srpske Toplice Motocikl: AFRICA TWIN RD 03 Prijavi odgovor kao problematičan Hein Gericke je nabolji proizvodjac ili distributer tudje robe pod svojim imenom (brendom) a da nije striktno proizvodjac npr samo odece (Dainese) ili npr samo kocnica (Brembo). Po pravilu, bio je najbolja kupovina u odnosu cena sa kvalitetom. Konkurenti su bili (i ostali) Louis, IXS, Polo itd. Konkurenti su bili jeftiniji ali ne i kvalitetniji od Hein Gericke. Kod nas su konkurenti prisutniji, razumljivo je zasto. Posedovao sam bar 15 godina koznu jaknu koju sam nosio na motoru, u automobilu, peske u gradu, na poslu... nisam izlazio iz nje. Nije prosao dan a da mi je neko nije trazio da kupi. Debela teska koza sada cuva mladjeg motordziju koji ulazi u nju bez kasike za cipele. Trampio sam je za APN zbog sindroma direktorskog dugmeta (postala tesna). Kisni kombinezon Hein Gericke nikad nisam prezalio. Jak, funkcionalan, zivih boja, otisao u trenutku nemastine, ali za vrednost koju sam platio u Nemackoj. Tri jakne Louis koje imam sada odlicno rade posao. Cenama su jeftinije od Hein Gericke koji je verovatno jos uvek kvalitetniji, videcemo za koju godinu. Kupovina njihove robe spram cene sigurno nije greska, samo prvo dobro prostudiraj katalog. U njemu je sve dobro klasifikovano, a znamo sta su sve u stanju nasi preprodavci. Uh hvala na ovako dobrom i velikom odgovoru. Al ja se i dalje dvoumim , Nekako mi srce vuce na Büse Ancona jaknu jer sam je imao i jako je dobra i kvalitetna. Kolega je pao pri 90 na sat s njom i nije se ispekao, jakna ga je skroz sacuvala s tim da se na rukavu pojavio mali procjep od temparature. ne sumnjam za HG al me ubi ovaj svabski dizajn......ima i ovaj model bullson boost pa ako neko je imao ili ima ovu jaknicu nek se javi. A do tad sam naletio i na neki Roleff kazu nije losa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GUS 261 Napisano Decembar 26, 2010 Zainteresovan, 648 postova Lokacija: Banja Luka-Srpske Toplice Motocikl: AFRICA TWIN RD 03 Prijavi odgovor kao problematičan u stvari, pitanje je sta je bolje od ove dve http://cgi.ebay.de/Buse-Jacke-Prato-schwarz-Gr-XL-Neuware-/350367628126?pt=Herrenbekleidung&hash=item519389bb5e ili http://www.hein-gericke.de/bekleidung/motorrad-bekleidung/jackets/hein-gericke-devon-iii-sheltexr-jacke-schwarz-16346.html ili isto ovaj Hein Gericke Bullson boost http://www.hein-gericke.de/bekleidung/motorrad-bekleidung/jackets/bullson-boost-sheltexr-jacke-schwarz-16359.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 7944 Napisano Decembar 26, 2010 MotoDJIR.com, 1447 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv; Honda Africa ; Honda Adv 350: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Sve ove jakne su iste ili priblizne cenovne kategorije...mislim da ne mozes da pogresis ni sa jednom... Ako bilo koja od gorenavedenih ima u sebi GORETEX uzmi tu...ovako,onu koja ti se najvise svidja. Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svestenik 193 Napisano Decembar 27, 2010 Zbunjen, 888 postova Lokacija: Banjaluka, Republika Srpska Motocikl: XRV 650 RD03, KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan u stvari, pitanje je sta je bolje od ove dve http://cgi.ebay.de/Buse-Jacke-Prato-schwarz-Gr-XL-Neuware-/350367628126?pt=Herrenbekleidung&hash=item519389bb5e ili http://www.hein-gericke.de/bekleidung/motorrad-bekleidung/jackets/hein-gericke-devon-iii-sheltexr-jacke-schwarz-16346.html Isti djavo, koliko vidim materijali su identicni. Od ovih jakni, HG Devon mi je najprakticniji dizajnom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marshall 380 Napisano Decembar 27, 2010 motordzija opste prakse, 700 postova Lokacija: Novi zaSad Motocikl: Tomos, Sprint (Jonway) Explorer 150, Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Devon 3 bar ovako po slici. U opisu ima neku membranu (koja nije Goretex ali moze biti imitacija), na snizenju je 20 posto (puna cena 150), ima sve protektore nemackog standarda, turna jakna (izdrzljiva), 4 spoljasnja dzepa (koji meni nedostaju), firma sa poverenjem. Mislim da je bolja od moje... pisao sam koje. Srecno sta god odlucio! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GUS 261 Napisano Decembar 29, 2010 Zainteresovan, 648 postova Lokacija: Banja Luka-Srpske Toplice Motocikl: AFRICA TWIN RD 03 Prijavi odgovor kao problematičan evo naletih na ovo, posle sam malo istrazivao i kazu da je to sasvim solidna firma i da cak su radili za ghost ridera opremu. evo prosudite sami, svi komentari dobro dosli http://cgi.ebay.nl/Motorradjacke-ROLEFF-MULTI-wasserdicht-Membrane-NEU-XL-/160517962274?pt=Herrenbekleidung&hash=item255f9dba22 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GUS 261 Napisano Decembar 29, 2010 Zainteresovan, 648 postova Lokacija: Banja Luka-Srpske Toplice Motocikl: AFRICA TWIN RD 03 Prijavi odgovor kao problematičan ih jeste neki skrti na rjecima, pa jel niko nema roleffa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 247 Napisano Decembar 29, 2010 Drug član, 1032 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Imam dve jakne roleff,jedna je bila malo jeftinija "Lisboa" a druga skuplja, neznam tacno model,nema je vise u ponudi,ali je extra. Normalno da je ona skuplja i bolja,ima luftere,kvalitetniji materijal...........cini mi se da je uopste dosta kvalitetnija.Nosim ih vec tri godine i zadovoljan sam. Takodje imam Buse "Bormio" pantalone i prezadovoljan sam. Eto nismo bas skrti na recima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GUS 261 Napisano Decembar 29, 2010 Zainteresovan, 648 postova Lokacija: Banja Luka-Srpske Toplice Motocikl: AFRICA TWIN RD 03 Prijavi odgovor kao problematičan e super pero bas ti hvala, al mislim da sam napokon odlucio i necu vas vise daviti, narucicu Hein Gericke Devon III, mislim da je to ipak bolja marka, nema se para a necu svake godine da uzimam novu jaknu, ova ima da izdrzi bar 25 godina :lol: na kraju krajeva, Hein Gericke stavlja YKK zatvarace dok su na roleffu neki kineski. a kao sto kaze slogan od YKK Little Parts Big Diference! a i ta Sheltex membrana nece valjda propisat odma cim se skvasi..... Na kraju krajeva imam extra kisnjak tako da...... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GUS 261 Napisano Januar 5, 2011 Zainteresovan, 648 postova Lokacija: Banja Luka-Srpske Toplice Motocikl: AFRICA TWIN RD 03 Prijavi odgovor kao problematičan Dugo bjese ova sreca oko hein gerickea. Nece da salju u Bosnu bla bla bla mada na sajtu bosna ima na popisu. Tako da Igor zaboravlja Devon III jaknu. Ajde neka neko predlozi neku vrhunsku enduro tri frtalja jaknu (3/4) jaknu do 150 evra maxxxxxxxxxxx. slusam predloge.... pozdrav. Igor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GUS 261 Napisano Januar 29, 2011 Zainteresovan, 648 postova Lokacija: Banja Luka-Srpske Toplice Motocikl: AFRICA TWIN RD 03 Prijavi odgovor kao problematičan Dakle, Stara kineska poslovica kaze, Mudar uci na svojim a najmudriji na tudjim greskama. Budite dakle najmudriji pa ucite: Nikad dakle ne narucujte nista sa sajta Hein-Gericke.de Evo stigla jakna,sad zove tetka sa Glavne poste u Banjaluci da dodjem podici istu, Ali, Em sto sam platio 20 Evra postarine, pa cekao 15 Dana da dodje preko "DHL"-a???? sad mi ta tetka rece da moram platiti carinu. i to 30 % od vrednosti jakne, tj posiljke,da skratim posto bi mogao razbiti kompjuter od huje. Dakle kreteni nisu mogli napisat da je to GIFT ili nesto slicno nego poslali Fakturu ladno. jakna 109 Evra Postarina za DHL 20 Evra Carina 43 EVRA!!!!!!!!!!!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GUS 261 Napisano Januar 29, 2011 Zainteresovan, 648 postova Lokacija: Banja Luka-Srpske Toplice Motocikl: AFRICA TWIN RD 03 Prijavi odgovor kao problematičan Odem sad na carinu i ladno mi oproste tj, ne naplate Carinu, samo 5.5 eura za postanske troskove i ladno mi daju Paket s jaknom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 767 Napisano Januar 29, 2011 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan I posle kukaš, ne valja ti država Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...