BojanXRV 20 Napisano Novembar 3, 2008 U prolazu, 83 postova Lokacija: BG Motocikl: nekada Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan konkretno ovaj model http://trailtech.net/vector.html interesuje me da li neko od vas ima iskustvo sa ovim uredjajem, a i inace vase misljenje o njemu cena je prilicno niska u odnosu na ozbiljne konkurente (touratech IMO - 300 eur), ali ima sve potrebne funkcije + senzor temp. vode i (ili) ulja i sl. ozbiljno razmisljam o kupovini (prijatelj iz USA bi mogao da ga posalje), prelistao sam strane forume (iskustva su razlicita), ali jos uvek nisam siguran po pitanju kvaliteta. pitanje je sta vi mislite o tome; da li se isplati, ili vam izgleda kao jeftina igracka? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 379 Napisano Novembar 3, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan To mislis na afriku da stavis??? Nesto mi se ne uklapa na njen stil Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Electrokid 1 Napisano Novembar 3, 2008 Svrati ponekad, 385 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Sta da ti kazem,ne posedujem spravicu,al dok ne probas neces znati.Sobzirom da su kao i sam sto kazes misljenja razlicita,sanse su ti 50-50........... ;D ;D ;D.Pa probaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Novembar 3, 2008 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Samo Touratec. Ostalo je šit, udje voda i crkne. Odlična stvar, motor je lakši za više od kilogram napred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BojanXRV 20 Napisano Novembar 3, 2008 U prolazu, 83 postova Lokacija: BG Motocikl: nekada Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan To mislis na afriku da stavis??? Nesto mi se ne uklapa na njen stil jasno mi je da se po dizajnu ne uklapa, ali bi mi te "tripmaster" funkcije znacile inace mislim da ga nekako uklopim kao dodatni inst. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...